Mihai Mitoșeru și-a schimbat gusturile și ”atacă” Italia. „Înainte aveam câte o prietenă la Timișoara, una la Iași” VIDEO EXCLUSIV

Este concentrat pe viața profesională, însă reușește să nu o neglijeze nici pe cea personală
Mihai Mitoșeru și-a schimbat gusturile și ”atacă” Italia. Înainte aveam câte o prietenă la Timișoara, una la Iași VIDEO EXCLUSIV

De mai bine de 3 ani Mihai Mitoșeru este un bărbat divorțat, însă tot de atunci nu și-a asumat oficial nicio relație. Nu a pozat nici într-un bărbat singur, mai ales că promovează iubirea și căsătoria, fiind prezentatorul emisiunii ”Se strigă darul” de la Kanal D. Mihai Mitoșeru a recunoscut în exclusivitate pentru EGO.ro că preferă să petreacă timp cu domnișoare care nu locuiesc în România.

Ce are Mihai Mitoșeru în dressingul său

Pe Mihai Mitoșeru l-am întâlnit singur, la petrecerea anuală organizată de revista Viva. De altfel, ultimele lui apariții la petrecerile modene sunt doar în compania prietenilor apropiați sau colegilor de muncă. Chiar dacă nu are o femeie alături care să se ocupe de imaginea lui, Mitoșeru reușește să aibă apariții ireproșabile.

”De la o vârstă mă îmbrac singur. La păr îmi este mai greu, dar am reușit și de data aceasta. Acum serios, chiar mă îmbrac singur. Adică chiar m-am îmbrăcat de vară așa, e o culoare care îmi place. Tot cu tricoul ăla sunt de acum 20 de ani. Nici nu am prea multe în dulap și de asta”, ne-a declarat prezentatorul TV în stilul caracteristic, completând că de când este un bărbat divorțat, parcă a acordat o atenție mai mare hainelor și accesoriilor.

”Am dressing pentru că am fost căsătorit și soția a făcut dressing. Normal că el era plin atunci când eram cu soția, dar cam un sfert din el, să nu exagerez, 10% erau hainele mele. E foarte ciudat că hainele soției nu mai sunt, dar tot plin este. Aici nu înțeleg. Cred că am luat-o razna. M-am tâmpit de tot. Dar nu cheltui bani, sunt haine de la ajutoare. Mă mai duc duminica la biserică”.

Ce pățește la filmările emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D

Faptul că este pe micul ecran de mai bine de 25 de ani nu își mai poate ascunde vârsta reală, însă nimeni nu îi dă 48 de ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare. Mihai Mitoșeru reușește să se mențină în formă printr-o metodă care este la îndemâna tuturor, însă pe care medicii nutriționiști nu o recomandă neapărat.

”Sunt slim pentru că în toamnă vreau să dau la balet. M-am hotărât. Și de asta. Am un regim foarte interesant. Nu mănânc. Asta este treaba. De când am venit la eveniment mă uit stânga-dreapta poate găsim ceva pe la mese, dar văd nimic nici anul acesta. La 48 de ani, că fac 48 pe 5 iulie anul acesta, este singura dietă care funcționează. Adică mănânc foarte puțin. M-am obișnuit să mănânc puțin de luni până vineri și sâmbătă-duminică mănânc orice, oricât”, ne-a mai declarat amuzat Mitoșeru, completând că atunci când are filmări, de multe ori slăbește considerabil.

Citește și Mihai Mitoșeru a luat ultima bătaie de la mama lui când a anunțat-o că divorțează. „Nu știam dacă să râd sau să fug” EXCLUSIV

”Eu la filmări la ”Se strigă darul” slăbesc trei kilograme. Păi filmez 24 de ore sâmbăta, filmez și vinerea, iar la restaurant eu dansez cel mai mult. Mănânc doar sarmale. Sarmale fără mămăligă, fără pâine, fără nimic. Atât mănânc eu la restaurant, 4 chiar 5 sarmale. Sunt sarmalele alea moldovenești, în foi de viță, și am mâncat o dată 30. Pe cuvântul meu de onoare. Cred că la Focșani eram. Și acum le țin minte”. Ce-i drept și faptul că este mereu în priză și că a decis să se concentreze mai mult pe viața profesională face ca vedeta Kanal D să nu aibă prea mult timp pentru mâncare.

”Fac greșeala să plec cu avionul tot timpul și îți dai seama că nu am cum să iau cu mine tot ce primesc. Nu e vorba că mă respect, dar se întâmplă să mai am alte evenimente și trebuie să ajung repede, așa că plec cu avionul. Când am avion. Când nu am avion plec cu microbozul, dar nu pot să iau eu 70 de borcane după mine”, ne-a declarat Mihai Mitoșeru despre faptul că, deși priemește tot felul de bunătăți atunci când filmează în țară, nu poate să se bucure de ele.

„Iubesc Italia”

Este concentrat pe viața profesională, însă reușește să nu o neglijeze nici pe cea personală. Printre evenimentele pe care le prezintă, Mihai Mitoșeru reușește să plece și câteva zile din București, optând în majoritatea cazurilor pentru Italia.

”Am evenimente tot timpul. Prezint orice: nunți, botezuri, cumetrii, divorțuri doar la Prigoană că are multe și fac bani. Prigoană chiar este super băiat, ne vedem la baltă la Bittman. Dar o să și plec pe undeva, de luni până joi. Din când în când plec în Italia. În general aleg Italia. Iubesc Italia. Îmi place țara, îmi plac locurile, îmi place mâncarea, îmi place tot”, a mai povestit amuzat Mihai Mitoșeru pentru EGO.ro, care recunoaște în același timp că alege Italia de fiecare dată și pentru că are o sumedenie de prietene acolo.

”Am fost de 8 ori la Roma, de 8 ori la Florența, de nu știu câte ori la Veneția. Nu știu prea bine italiana că acolo mă văd cu niște românce. Înainte aveam câte o prietenă la Timișoara, una la Iași, acum am una la Torino, una la Roma. Așa se face”.

Citește și Bursucu vorbește despre relația sa cu Andreea Mantea, după ce s-au duelat la „Se strigă darul”. „Ne-am dat teroare. Ea mie, dar și eu ei” VIDEO EXCLUSIV

Video/Foto: Mihai Robu/ Sorin Cioponea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *