Mihai Mitoșeru a luat ultima bătaie de la mama lui când a anunțat-o că divorțează. „Nu știam dacă să râd sau să fug” EXCLUSIV

Mihai recunoaște că are o relație specială cu doamna Camelia Mitoșeru

Mihai Mitoșeru și mama lui, Camelia, au avut mereu o relație foarte apropiată, dat fiind faptul că prezentatorul emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D este și singurul copil al actriței. Cu toate acestea, Mitoșeru a recunoscut în exclusivitate pentru EGO.ro că modul ei de creștere nu se aseamănă deloc cu parentingul din zilele noastre și că mama lui l-a bătut și adult fiind. Ultima dată și-a luat-o pe cocoașă chiar în ziua în care a anunțat-o că a divorțat, mai precis acum 3 ani.

Mihai Mitoșeru, vacanță la Roma

Proaspăt reîntors din vacanța de la Roma, unde și-a serbat ziua de naștere, Mihai Mitoșeru ne-a povestit că a fost prima lui escapadă de unul singur și prima de ziua lui de naștere, însă totul a meritat pe deplin.

„Nu am plecat niciodată de ziua mea din țară, nici nu știam cum e și am zis că de ce să nu plec. Am făcut foarte bine că am plecat. A fost mult mai bine că am plecat. Aici, la restaurant, pot să mă văd cu prietenii în orice zi. În fiecare zi practic putem să ne vedem dacă vrem. Așa că a fost foarte frumos în vacanță. M-am simțit bine, m-am văzut cu niște oameni, m-am distrat, am vizitat. Chiar dacă am văzut locurile alea de multe ori mi-a plăcut să-mi pun rucsacul în spate și să merg pe jos. Iubesc Italia, toată Italia, dar în mod special Roma și Florența. A fost super de ziua mea”, ne-a povestit Mihai, completând că nu s-a simțit deloc singur de ziua lui căci s-a întâlnit cu niște prieteni, dar și cu români din Diaspora, care în momentul în care l-au recunoscut au încercat să-i facă șederea mai frumoasă.

 

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru

„Peste tot m-au ajutat românii”

„M-am dus să mă văd cu niște români pe care îl cunoșteam, dar m-am văzut și cu alți români și am făcut poze. Foarte simpatici. Mulți erau la lucru, căci toți lucrează acolo. Tot românii m-au ajutat la Colosseum că eu nu am știut că trebuie să-mi iau bilet cu trei luni înainte și m-au ajutat niște doamne care cu asta se ocupau și mi-au pus un abțibild pe tricou și mi-a zis că am luat biletul online acum trei luni. Eu fiind din Dristor le-am zis că dacă tot m-au scutit de coadă, să mă ajute și cu Vaticanul. Au sunat și am fost la Vatican cu ghid român. Tot românii. Peste tot m-au ajutat românii”.  De altfel, cei 24 de ani de televiziune i-au adus nu doar celebritate, ci și notorietate, astfel că, nu există destinație în care să nu fie recunoscut de români care să vină spre el pentru a intra în vorbă, chiar și preț de câteva minute. „La Lisabona, la un moment dat mi-a spus un român „muncitor”, să am grijă că se fură. „Muncitorul” mi-a zis, frumos că mi-a zis. Românii mă ajută”, a mai povestit amuzat prezentatorul emisiunii „Se strigă darul”.

„Am fost în tabără, dar eram atât de mămos încât în prima seară am început să plâng”

Dacă acum îi place să exploreze singur locuri noi, Mihai ne-a mărturisit că în copilărie era foarte dependent de mama lui.

„Asta a fost prima mea vacanță singur. Așa în copilărie cred că am plecat prima dată singur în excursie cu clasa. Cred că așa se pleca pe vremea aia. Mi-a plăcut foarte mult. Ba nu, mint. Că pe vremea aia excursie însemna doar o zi, te întorceai seara. Am fost în tabără, dar eram atât de mămos încât seara am început să plâng și am sunat-o pe mama. Nu mai știu câți ani aveam, dar cred că eram undeva în clasa a 2-a. O sunam de la telefonul cu fise, că mi-a picat fisa la un moment dat și am zis să o sun pe mama. Am fost în tabăra la Poiana Țapului. Nu a venit să mă ia, m-a lăsat să plâng și a doua zi. Mama era la teatru și juca, era în turnee, ce să vină după mine”, ne-a declarat amuzat Mihai, care a decis la 18 ani să părăsească casa natală tocmai pentru a reuși să se desprindă oarecum de mama lui.

„Când eram mic eram mămos, recunosc. De la 18 ani am plecat de acasă, am zis că trebuie să muncesc. Bine relația cu mama este foarte apropiată. Nu o am decât pe mama, mama doar pe mine, nu am frați, nu am surori, tata nu mai e. Suntem foarte apropiați”.

Mihai Mitoșeru și mama lui
Mihai Mitoșeru și mama lui

„Mama tot timpul a ținut cu nevastă-mea”

Nu i-a ieșit pe deplin această desprindere, căci și acum, la 47 de ani, recunoaște că are o relație mai mult decât specială cu doamna Camelia Mitoșeru. Cu toate că, mama vedetei Kanal D nu a fost genul de femeie care să-l răsfețe prea mult și nici să-l alinte exagerat, ci a adoptat acel parenting de la acele vremuri, în care nu lipseau certurile, pedepsele și nici bătăile.

„M-a certat de multe ori, m-a și bătut. La un moment dat, când am divorțat, a venit mama cu un făcăleț și eu nu știam dacă să râd sau să fug. Pe de-o parte îmi venea să râd că ea vine să mă bată, când și eu am 100 de ani, dar mă durea. Am zis să fug totuși că dă mama tare cu făcălețul. Mi-a dat. Mama tot timpul a ținut cu nevastă-mea în toată perioada asta de 14 ani de relație. Când ne certam, când am divorțat a ținut cu ea. Întotdeauna unii țin cu cine nu trebuie. Și eu țin cu Dinamo, dar nu mă pricep la fotbal”, ne-a mai povestit Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru și mama lui
Mihai Mitoșeru și mama lui

De altfel, Camelia Mitoșeru a schimbat tabăra în momentul în care a cunoscut-o pe Noemi, fosta soție a prezentatorului TV, poziționând-o de multe ori peste fiul ei. Dovadă că și acum, la trei ani de la divorț, cele două continuă să aibă aceeași relație frumoasă ca în cei 14 ani când au format o familie.

„Mai vorbesc și acum ele. Dar și eu mai vorbesc cu ea. Îi las cățelul când trebuie să plec undeva. Am o relație frumoasă cu fosta soție, drept dovadă că după divorț ne-am pupat, ne-am luat în brațe. Cățelul nu este în custodie comună, stă la mine că este obișnuit cu casa, dar îl mai las și ei din când în când”, a mai povestit Mihai pentru EGO.ro.


Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *