Mihai Mitoșeru a găsit cea mai eficientă metodă pentru a se menține în formă: „Ăsta este secretul”. Este la îndemâna oricui EXCLUSIV

Mitoșeru nu ține diete: ”Ăsta este secretul!”
Mihai Mitoșeru a găsit cea mai eficientă metodă pentru a se menține în formă: Ăsta este secretul. Este la îndemâna oricui EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă și-a dat seama că, la 47 de ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare, este nevoit să facă anumite concesii pentru a se menține în formă. Prezentatorul show-ului „Se strigă darul”, difuzat de Kanal D, a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că dieta lui este una foarte simplă, la îndemâna oricui. Mitoșeru a recunoscut că a scăpat de kilogramele în plus după ce a renunțat să mai mănânce.

Mihai Mitoșeru: „Faptul că am slăbit mă face un om bolnav, că așa este în România”

Prezentatorul TV a avut mereu grijă de aspectul fizic, fiind o fire sportivă încă din adolescență. Cu toate că până în momentul de față nu a avut probleme cu greutatea, Mihai Mitoșeru nu mai are vârsta la care să mizeze pe genă și pe faptul că o oră la sala de antrenamente îl vor ajută să-și mențină un abdomen sculptat. Conștient de acest lucru, actorul a început să reducă considerabil porțiile de mâncare.

„Faptul că am slăbit mă face un om bolnav, că așa este în România. De când am slăbit toată lumea mă întreabă dacă sunt bolnav. Mă întreabă dacă am ceva. Sau poate nu sunt om de succes, că nu am burtă. De obicei ăștia latifundiarii au niște burtică așa în față. N-am avut norocul”, ne-a declarat amuzat Mitoșeru, întrerupt de colega lui de trust, Viviana Sposub, care a subliniat faptul că de când și-a făcut apariția la petrecerea Viva!, toate privirile s-au îndreptat asupra lui.

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru

„Tu nu ai văzut că a atras toate privirile de când a intrat? Toată lumea sărea pe el, abia-abia l-ai luat pentru un interviu”, ne-a spus și Viviana. Extrem de modest, Mihai nu a luat intervenția Vivianei ca pe un compliment, ci a profitat de ocazie ca să-și spună nemulțimirea față de ea.

 „Oamenii credeau că eu mai dau cartoane la Bingo și de aceea s-au îngrămădit. Ideea e că eu sunt foarte supărat pe Viviana. Ea este în emisiune cu Georgică (n.r. actorul George Tănase), care face tot felul de numere de travesti cu femei și eu în cabină mă schimb cu Georgică. Eu aș fi vrut să mă schimb cu ea, că George e un pic ciudat”, ne-a mai zis amuzat prezentatorul TV.

„La 150 de ani, cât am, nu mă mai ajută vârsta”

Lăsând gluma la o parte, Mihai ne-a mărturisit că nu are nicio dietă minune și nici nu face nimic ieșit din comun.

„Nu mănânc. E foarte simplu. De exemplu există niște dudui care ne învață să slăbim, la televizor, care au 100 de kilograme și aș vrea să le întreb pe dânsele cum fac să slăbescă ele prima dată, apoi să mă învețe pe mine”, a mai povestit vedeta Kanal D pentru EGO.ro.

De altfel, nici când ajunge la mama lui acasă nu dă iama în mâncărurile pregătite de aceasta, cu atât mai mult în timpul emisiunii, atunci când le gătea Bella Santiago.

„Problema este când îmi gătește Bella Santiago. La emisiune gătește Bella atât de bine încât eu nu prea mănânc. Mama gătește extraordinar- eu nu prea mănânc, mă duc la restaurant, nici acolo nu mănânc. Deci nu mănânc. Foamea, ăsta este secretul. La 150 de ani, cât am, nu mă mai ajută vârsta. Este singura modalitate să mă mențin în formă. Să nu mănânc”, a mai povestit Mitoșeru, care mărturisește că nici după sport nu este prea înnebunit.

„Am fugit după multe la viața mea și de asta cred că am slăbit. Sper să nu mai fug pentru că nu e bine să rămâi totuși singur. Mă uit la Viviana cu invidie că este într-o relație. La ei la nuntă o să vin cu invidie. M-a învățat Dan Negru să vin doar cu mașina”.

Mihai Mitoșeru, alături de Teo Trandafir, Bella Santiago și cântărețul Faydee
Mihai Mitoșeru, alături de Teo Trandafir, Bella Santiago și cântărețul Faydee

„Nu urăsc pe nimeni, nu am avut niciun dușman niciodată”

Până să-și facă o iubită oficială, Mihai ne-a mărturisit că se bucură de gașca lui de prieteni. Extrem de sociabil, actorul reușește să-și facă prieteni noi, printre colegii de trust, dar nu îi neglijează absolut deloc pe cei pe care îi are din copilărie. „Dan (n.r. Dan Negru) mi-a zis să-l chem și pe el, că eu sunt cu Dan Bittman, cu gașca noastră, facem mereu șpriț. La un moment dat l-am sunat și nu a venit. Mi-a zis că nu vine unde e cu bani. De asta are proprietăți multe pentru că el nu prea iese cu noi”, ne-a povestit amuzat Mihai despre prietenii lui.

Ce cadou i-a oferit lui Teo Trandafir, de ziua ei: ”Cam știu ce îi place”

Printre cei cu care are o relație strânsă de mai bine de 20 de ani se numără și Teo Trandafir, cea care îi este colegă la emisiunea „Teo Show”. Astfel că, de ziua ei, pe 2 iunie, Mitoșeru a mers la sigur cu un cadou, știind deja preferințele colegei sale.

„I-am dat cadou niște ghetuțe. Acum 20 de ani erau la modă bocancii aceștia, n-au mai fost, și după 20 de ani iar e la modă firma asta. Sunt bocancii care îi plac ei foarte mult. E adevărat că în ultima perioadă, de când lucrăm împreună ne vedem mai des, dar și înainte vorbeam la telefon destul de des, adică cam știu ce îi place”, ne-a mai mărturisit actorul, completând că are norocul să se bucure de mulți prieteni și pentru că se numără printre acele persoane care știu să ierte atunci când este cazul și care nu pune prea multă presiune pe cei din jurul lui.

„Nu urăsc pe nimeni, nu am avut niciun dușman niciodată și dacă cumva cineva a avut ceva cu mine, tot am găsit la el ceva bun, o calitate. Nu ar fi ceva ce nu aș putea ierta unui prieten, dacă este prieten adevărat. Poate nu aș putea să trec pe moment, dar în timp îmi trece, las de la mine și mă împac cu persoana respectivă”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *