George Tănase s-a apucat de sketch-uri după ce nu și-a mai găsit locul în televiziune: „Stăteam pe banii părinților” EXCLUSIV

Glumețul emisiunii ”Dimineața cu noi”, de la Kanal D, a lucrat și ca reporter tv
George Tănase s-a apucat de sketch-uri după ce nu și-a mai găsit locul în televiziune: „Stăteam pe banii părinților” EXCLUSIV

Pe actorul George Tănase cei mai mulți îl cunosc din mediul online, unde postează sketch-uri pe canalul lui de YouTube, însă prezentatorul emisiunii „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, nu este deloc străin de micul ecran. George Tănase a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că și-a început cariera în TV în urmă cu aproape 10 ani, însă la început nu a rezistat foarte mult. După mai multe încercări s-a decis să se apuce de sketch-uri și stand-up comedy, lucru care i-a adus celebritatea de astăzi.

Din culisele matinalului de la Kanal D: ”Voi râdeți acasă, noi plângem în redacție și asta e situația”

Până să ajungă unul dintre matinalii de la „Dimineața cu noi”, George a mai cochetat cu micul ecran prin diferite proiecte, însă abia în momentul de față susține că face exact ceea ce îi place și formatul pe care îl prezintă îi vine ca o mănușă. Având umorul în sânge, George mărturisește că de multe ori nu respectă întocmai scenariul emisiunii, dorind să-și pună amprenta pe momentele lui.

„De cele mai multe ori, eu fiind actor și scenarist, îmi lucrez momentele și le scriu, mai ales când vine vorba de personaje. Se întâmplă ca de multe ori să apară chestii spontane, mai ales fiind în direct, dacă ai apucat să zici ceva trebuie să continui.

Ai plantat coaja de banană, ai alunecat și aia e. Voi râdeți acasă, noi plângem în redacție și asta e situația. Unele sunt gândite, cel puțin eu încerc să le pregătesc înainte pentru că sunt foarte multe lucruri fine, de care trebuie să ținem cont la un matinal. La ora 8 dimineața nu ai voie să zici foarte multe lucruri și cred că scenariul este cel mai recomandat.

Într-adevăr, în ultima perioadă, nu am mai lucrat foarte mult pe scenariu, am lucrat mai mult pe spontaneitate, să fim mai dezinvolți, dar la personaje am tendința să „alunec” pentru că nu mai sunt eu. Îmi pun o mască, e personajul, și uit de faptul că nu avem voie să zicem foarte multe lucruri și personajul se duce”, a povestit comediantul pentru EGO.ro.

„Stăteam pe banii părinților, deci trebuia să fac ceva”

Tânărul a debutat în televiziune în anul 2014, imediat după ce absolvit școala de televiziune Intact Media Academy. Mai întâi a apărut la emisiunea „Tânăr și Nedumerit” de la ZU TV, ca mai apoi să facă sketch-uri în cadrul emisiunii Observator Special.

George a devenit celebru odată cu participarea la show-ul iUmor, unde a ajuns în finală, însă lumea deja începuse să-l descopere în mediul online.

„Eu mai întâi am lucrat în televiziune. Am încercat meseria de reporter. Nu m-a prins foarte bine pentru că nu eram foarte bun la vox-uri. Întotdeauna, dacă trebuia să fie o temă serioasă eu o făceam cumva amuzantă și nu ne cerea asta. După aceea, tot în televiziune, am lucrat în zona umoristă, am încercat sketch-uri, tot felul de lucruri care s-au dus virale pe online, după care am rămas fără televiziune.

De când mă știu lucrez personaje. Eu le scriu, eu le interpretez. Am avut o perioadă când eu filmam, eu montam, eu puneam camera, fugeam repede în fața camerei, apoi dădeam stop. Chiar mă gândeam la un moment dat că dacă aș face un calup, un montaj, cu momentele în care eu întind mâna să dau Rec ar ieși senzațional, iar oamenii ar râde foarte tare pentru că de multe ori să se vede fața mea penibilă”, ne-a mai declarat George.

George Tănase

”Am făcut o parodie, am postat-o așa cum mi-a ieșit: fără machiaj, fără lumină”

Actorul a privit debutul lui în televiziune ca pe o oportunitate de a se deschide și mai mult în fața camerelor. Astfel că, în momentul în care a rămas fără un job stabil, a început să filmeze și mai multe parodii și să-și atragă un public mai numeros.

„Ajuns acasă, stăteam pe banii părinților, deci trebuia să fac ceva. Aveam la dispoziție doar un telefon, telefon care avea o cameră pe față, că mă filmam cu camera din față, mai mult auzeai decât vedeai.

Era o cameră, nici nu știu dacă existau megapixelii inventați pe vremea aia. Mă filmam eu după ideile mele. Am făcut o parodie, am postat-o așa cum mi-a ieșit: fără machiaj, fără lumină, nici nu înțelegi dacă e băiat sau o fată. După ce l-am postat a luat așa o amploare, mică, la vremea aia, dar mare pentru mine, adică mai mult decât cele 3 like-uri de la mama, tata și ce rude mai am eu. Atunci am zis să mai încerc. A fost doar un joc. Apoi au venit celelalte”, a mai completat actorul.

„Dacă îți place ceea ce faci nu cred că nu ai cum să nu reușești”

În momentul de față nu doar că-i încurajează și pe alții să-i urmeze exemplul, dar lucrează foarte mult și cu tinerii aflați la început de drum. Actorul mărturisește că, spre deosebire de noua generație de comedianți, el a avut norocul să se lanseze într-o perioadă în care nu se punea atât de mult accentul pe calitatea filmărilor, ci pe conținut.

„În zilele noastre cumva piața îți cere să ai echipament de calitate. Doar că oamenii nu mai au răbdarea dinainte. Cel puțin eu asta am observat în industrie. În perioada în care eu m-am apucat să fac sketch-uri pe Facebook, pe YouTube, nu erau atât de mulți oameni care făceau chestia asta. Nu era ca și când aduceam ceva nou, ceva ce nu s-a mai făcut, dar când îți pui amprenta, se simte diferența. Toate greșelile pe care le făceam la vremea respectivă pe oameni îi distra cumva și nu mă mai judecau. În schimb, în momentul de față se cere un pic de profesionalism că piața te presează cumva. Dar dacă ai dorința aia și tragi un pic de tine, îți place ceea ce faci, crezi în ceva, eu cred că nu ai cum să nu reușești”.

„Mama este foarte mândră de mine”

De departe, cel mai mare critic, dar și susținător, este mama lui, care mereu l-a încurajat să facă ceea ce îi place. Cu toate că acum câțiva ani comedianții de stand-up nu erau prea bine remunerați, George a avut tot sprijinul familiei sale să meargă pe acest drum.

„Mama are simțul umorului, dar într-adevăr exista un moment în viață, mai multe nu doar unul, în care eram la limită cu umorul. Cum mi se întâmplă și în viața de zi cu zi. Eu mai fac glume pe la ședințele de redacție, doar că oamenii vor să mai vorbească și serios în viață și defectul meu profesional e să am tendința să zic ceva amuzant. Atunci mi se mai atrage atenția să mă opresc. Așa era și mama, doar că la mama totul se rezuma la un singur gest: îmi arăta palma și mă întreba dacă o văd. În momentul ăla știam că trebuie să mă opresc. Când îmi arăta palma știam că este simbolul pentru „gata umorul”. Dar pot să zic că nu am avut așa de multe momente. Ea este foarte mândră de mine și ea m-a susținut tot timpul la intensitate maximă”, ne-a mai povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *