Viviana Sposub nu îl lasă pe George Burcea să doarmă. De ce îl trezește mereu la 4 dimineața: „Îmi e ciudă” EXCLUSIV

George nu ratează matinalul Kanal D. Viviana: ”Mă ține la curent cu un feedback la cald”
Viviana Sposub nu îl lasă pe George Burcea să doarmă. De ce îl trezește mereu la 4 dimineața: Îmi e ciudă EXCLUSIV

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu superb, cei doi înțelegându-se extrem de bine. Frumoasa prezentatoare de televiziune și actorul și-au făcut un program. Vedeta ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că face tot posibilul să își trezească iubitul la 4 dimineața, pentru a bea cafeaua împreună, înainte de a pleca la matinalul Kanal D.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: “Facem mai toate lucrurile împreună”

Viviana Sposub face aproape toate lucrurile împreună cu George Burcea, acesta fiind și secretul relației lor. Vedeta ne-a povestit cum arată aproape fiecare dimineață din viața lor, ținând cont că acum ea prezintă matinalul de la Kanal D. De asemenea, actorul nu ratează nicio emisiune în care apare iubita lui.

Prezentatoarea de televiziune arată extraordinar, astfel că multe doamne și domnișoare vor să îi afle toate secretele. Ea ne-a povestit că are o viață extrem de activă și că reușește să se mențină în formă, chiar dacă nu se abține de la mâncare. Când vine vorba despre ten, Viviana Sposub are o rutină de îngrijire riguroasă.

Ego.ro: Viviana, arăți extraordinar. Vreau să îți aflu toate secretele. Cum reușești să ai o asemenea siluetă și un ten curat?

Viviana Sposub: Secretul cel mai mare pentru a mă menține în formă are legătură cu stresul și cu viața foarte activă. Deocamdată, cred că asta mă ține de fiecare dată în formă. Mănânc foarte mult, mănânc de toate. Cu toate acestea, reușeșc să îmi păstrez kilogramele. Când vine vorba de ten, sunt destul de drastică. Eu folosesc foarte mult makeup la muncă și este absolut necesar să îl îngrijesc și să am o rutină de skincare cu foarte mulți pași.

Atunci când vine vorba de păr, ce secrete ai?

Viviana Sposub: Mă duc să mă tund, este prea lung. Fac o schimbare de look. Vreau să tund destul de mult din el, ținând cont că în fiecare dimineață trebuie să mă coafez, este destul de dificil pentru mine și pentru fetele care au grijă de mine la Kanal D. Vreau să mai tund din el, să fie mai simplu dimineața și mult mai rapid.

Viviana Sposub

Viviana: ”Fac tot posibilul să îl trezesc, deschid toate luminile, dau drumul la muzică, dau drumul la apa din duș, fac foarte multă gălăgie”

Te găsim și într-o nouă ipostază la Kanal D. Cum ai acceptat provocarea? Cum te simți la matinal?

Viviana Sposub: Eu am mai lucrat la matinal, la ”Vorbește lumea” și la ”Observator”. Sunt obișnuită cu trezitul de dimineață. Este destul de greu, dar îmi place foarte mult ceea ce fac. Cred că asta este cel mai important, să ai un vibe bun și o energie bună. Oamenii de acasă asta așteaptă la primele ore ale dimineții, să primească energie bună și multă informație, exact ceea ce se întâmplă în emisiunea noastră în fiecare zi.

Bun, dar cum faci cu George? Tu te duci în fiecare zi la Kanal D de dimineață. Cum petreceți timp împreună?

Viviana Sposub: Noi reușim să ne gestionăm relația în așa fel încât să petrecem extrem de mult timp împreună, acesta este și secretul relației noastre. Facem mai toate lucrurile împreună. Acum, de când eu mă trezesc cu noaptea în cap, ne-am făcut cumva un program. Îl trezesc la 4 dimineața și pe el, parcă îmi e ciudă să îl văd cum doarme ca un îngeraș. Fac tot posibilul să îl trezesc, deschid toate luminile, dau drumul la muzică, dau drumul la apa din duș, fac foarte multă gălăgie. Ne bem cafeaua împreună. Probabil el mai moțăie vreo oră atunci când eu merg spre televiziune, dar, la ora 8, de fiecare dată, deschide televizorul și se uită la emisiune. Mă ține la curent cu un feedback la cald.

Deci e un adevărat fan, nu?

Viviana Sposub: Da, nu există să nu se uite la emisiune. Dacă nu este acasă și se întâmplă să aibă treabă de dimineață, se uită online. De fiecare dată îmi spune cum i s-a părut.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.