Ce spune Viviana Sposub despre cel mai important pas în relația cu George Burcea: „Mai avem de așteptat până la nuntă. El mai are treburi de rezolvat” EXCLUSIV

Cât de bine se înțeleg: „Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George”
Ce spune Viviana Sposub despre cel mai important pas în relația cu George Burcea: Mai avem de așteptat până la nuntă. El mai are treburi de rezolvat EXCLUSIV

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ 2 ani și au reușit să câștige admirația fanilor. Îndrăgita vedetă de televiziune ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre frumoasa relație pe care o are cu actorul.

Viviana Sposub a vorbit despre legătura amoroasă pe care o are cu George Burcea. Frumoasa vedetă tv nu se grăbește atunci când vine vorba despre nuntă și un viitor copil. Totuși, ea se bucură de o relație sudată și puternică, punctând că niciodată nu s-a gândit la despărțire.

”Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine”

Ego.ro: Cum a evoluat relația pe care o ai cu George, de la „Ferma” și până acum?

Viviana Sposub: Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună și de toate discuțiile din presă. La urma urmei, orice se întâmplă în afara relației noastre, cumva nu ne interesează. Contează ce este între noi.

Apropo, au existat multe articole care au avut legătură cu o eventuală despărțire a voastră. Cum reacționezi când vezi astfel de știri?

Viviana Sposub: Noi ne amuzăm de fiecare dată când vedem știri false. Nu reacționăm niciodată, cel puțin eu nu am dezis lucrurile care au apărut despre mine în presă. Știu că de la o zi la alta se schimbă titlurile, lucrurile acestea se uită și sunt trecute cu vederea. Când am avut ceva de comunicat publicului și presei despre mine, viața profesională și privată, am făcut-o cu mare drag.

„Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună”

Totuși, au existat momente în viața voastră când ați spus „ne despărțim” sau „nu putem să trecem peste acest lucru”?

Viviana Sposub: Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru pentru că suntem prea frumoși împreună (râde). Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună.

Apropo, ce planuri aveți? Când auzim de nuntă sau de un copil?

Viviana Sposub: Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment.

”Spun cu mâna pe inimă că este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o până acum”

Ca orice femeie, te vezi mireasă, nu?

Viviana Sposub: Da, normal. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă.

Relația voastră pare foarte relaxată…

Viviana Sposub: Este foarte relaxată, deși, având în vedere cele întâmplate, poate părea o situație dificilă între noi. Spun cu mâna pe inimă că este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o până acum și de asta funcționează așa de bine. Noi ne înțelegem tare bine și, atunci, orice greutate am avea, trecem peste cu zâmbetul pe buze.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.