Cine îi ia locul lui Teo Trandafir la Kanal D. Noua emisiune pe care mizează șefii

S-a aflat ce emisiune va fi în locul celei prezentate de Teo Trandafir
Cine îi ia locul lui Teo Trandafir la Kanal D. Noua emisiune pe care mizează șefii

Au fost făcute schimbări radicale în grila de programe de la Kanal D. Emisiunea Teo Show a fost suspendată, iar în locul ei va fi emisiunea lui Dan Negru, Jocul Cuvintelor.

Emisiunea lui Dan Negru, Jocul cuvintelor, va fi difuzată de opt ori pe săptămână: de trei ori seara și de cinci ori în timpul zilei. Așadar, oamenii îl pot urmări pe Dan Negru în timpul zilei luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, de la 17:30 la 19:00, odată cu Ce spun românii, cu Cabral (Pro TV) şi cu Preţul cel bun, cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu (Antena 1).

Emisiunea Jocul Cuvintelor, prezentată de Dan Negru, va fi difuzată în premieră doar luni și marți. Miercuri, joi și vineri vor fi reluări.

Emisiunea Teo Show, suspendată din grilă

Reprezentanții Kanal D au transmis că Teo Show intră în vacanță și se va întoarce în toamnă: „urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh”. În locul emisiunii Teo Show, la ora 15:00 va fi Casa Iubirii, reality-show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea. Aceeași emisiune este și dimineața de la 10:00 la 12:00. După Casa Iubirii începe emisiunea lui Dan Negru, scrie paginademedia.ro.

Alte schimbări la Kanal D: în weekend, sâmbăta, de la ora 20:00 va fi emisiunea Se strigă darul cu Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru, iar sezonul serialului Strada Speranței se termină.

Ce s-a aflat despre emisiunea lui Teo Trandafir

Potrivit cancan.ro, ieșirea emisiunii „Teo Show” din grila de programe a televiziunii Kanal D ar fi, de fapt, definitivă. Decizia ar fi fost luată după ce emisiunea lui Teo Trandafir ar fi avut audiențe prea amici în ultima perioadă.

Ce spunea Teo Trandafir despre plecarea din televiziune

În urmă cu câteva luni, în glumă, Teo Trandafir vorbea despre retragerea sa din activitate. Întrebată cât va mai lucra în televiziune, prezentatoarea TV a glumit despre situația în care conducerea televiziunii ar vrea să concedieze.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a spus Teo Trandafir atunci, în spirit de glumă.

Momentan nu a fost făcut un anunț oficial cu privire la aceste zvonuri. Joi, pe 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit vârsta de 53 de ani și a primit urări din partea multor apropiați. Vedeta a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea și i-au transmis urări.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.6 40 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *