Cât de zgârcit este Dan Negru, de fapt. Finul său Răzvan Popescu a spus adevărul: „Să nu-l plângem pe nașul de bani” EXCLUSIV

Răzvan dă din casă, despre Dan: ”Să nu-l plângem pe nașul de bani, el era bogat de când a plecat de la Antena 1”
Cât de zgârcit este Dan Negru, de fapt. Finul său Răzvan Popescu a spus adevărul: Să nu-l plângem pe nașul de bani EXCLUSIV

Răzvan Popescu este omul de radio jovial. Are mereu câte o glumiță în buzunar, pentru a relaxa atmosfera, indiferent că se află, în direct, la Radio ZU, sau pe la vreo cumetrie. Răzvan ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru ego.ro, despre lumea fascinantă a radioului, despre starea nației, despre nunți, unde este responsabil cu buna-dispoziție, dar și despre celebrul lui naș, Dan Negru. Iar după luptele grele cu kilogramele, în care micile victorii au fost efemere, Răzvan ia acum în considerare o operație de micșorare a stomacului, ca o unică și ultimă soluție de a ajunge din nou la 80 de kilograme.

Cine mai ascultă radio: ”Sunt din toate domeniile de activitate, de la șoferi de tir, la taximetriști, medici”

Ego.ro: Bună, Răzvan! Cum mai e viața la radio, mai există atracție pentru lumea undelor? Sau televiziunea rămâne, totuși, la putere?

Răzvan Popescu: Ascultă, desigur, avem o medie de 700.000 de ascultători zilnic. Sunt din toate domeniile de activitate, de la șoferi de tir, la taximetriști, medici. Este un suport media pe care îl asculți în trafic, la birou sau când ești cu treabă, prin casă. Când ești în mișcare radioul ți-e companion. Mai auzi o muzică, o glumă proastă sau bună.

Cum mai e însă cu umorul la români? Care este starea de spirit în țară, după pandemie și scumpiri?

Eu, fiind un tip vesel și pozitiv, și mergând pe principiul că cine se aseamănă se adună, am și prieteni la fel, și ne-am distrat și în pandemie. S-au speriat mulți, justificat, dar eu mi-am zis așa ”Orice ar fi, eu nu refuz să socializez”. Despre asta e viață, să-ți faci prieteni, să te întâlnești. Decât să stai izolat, mai bine mori. În anturajul meu, la un moment dat, se dădea noroc, așa, pumn în pumn, dar eu am refuzat. Eu am dat mâna și în pandemie, cu cine a dorit.

Răzvan Popescu și Flick

Ce spune despre fostul coleg Flick, care a demisionat de la Radio ZU: ”Nu mă pot supăra pe un om pentru deciziile pe care le ia în viață”

În luna decembrie a anului trecut, Flick a demisionat de la Radio ZU. În ce relații ați rămas? Te-a supărat decizia lui de a se retrage, după 8 ani în care ați fost lideri de audiență?

Eu și Flick nu mai avem nicio colaborare acum, nici la radio, nici la nunți. Nu mă pot supăra pe un om pentru deciziile pe care le ia în viață. Nu neg trecutul, am funcționat o perioadă foarte bine împreună. Ce a fost a fost, el a făcut o alegere și o respect.

Acum faci echipă cu vloggerul Cuza, la Radio ZU. Ce calități are ca om de radio? Ce te-a determinat să pleci cu el la drum?

Cuza este un om foarte cald și foarte uman, iar la radio oamenii au nevoie să asculte oameni, nu roboței. Este un om sincer, povestește fără a încerca să fie complicat, nu vrea să pozeze în omul perfect, este naturalul pe care și-l doresc ascultătorii. De perfecți și de roboței, de personaje imaginare, ne-am cam săturat. El nu încearcă să fie altul decât e în realitate. Acum să nu se înțeleagă faptul că eu am vorbit despre Cuza, în comparație cu fostul coleg. Flick este un tip foarte talentat. Am avut opt ani de emisiune și de reușite și de succes, am fost lideri de audiențe, colaborări pe toate planurile… Este, trebuie să recunosc, foarte talentat pentru radio.

Răzvan Popescu și vloggerul Cuza

Despre despărțirile pe bandă, din ultimii ani: ”Mai bine divorțat, decât să stai într-o relație toxică!

Mergi adesea și la nunți, unde prezinți programul artistic. De ce se înregistrează însă atât de multe divorțuri, după petrecerile de pomină, cu sute de invitați?

Oamenii divorțează pentru că a divorța nu mai e neapărat o nenorocire. Și înainte s-ar fi divorțat, la fel de mult, dar au stat, unul lângă altul, ori de gura lumii, ori pentru că era foarte complicat cu actele. Eu sunt de părere că dacă nu te mai înțelegi te duci la notar și ai pus punct! Înainte, era o frică pe care nu o înțeleg, că ce spun părinții… Erai divorțat, erai paria. Dar, mai bine divorțat, decât să stai într-o relație toxică! În Italia, la un moment dat, nu puteai divorța decât din nu știu ce motive excepționale. Au fost crime făcute în cuplu pentru că nu se mai suportau. Acum este o chestie naturală. Nu ne mai înțelegem, la revedere, de ce să ne chinuim unul pe altul?

La ce vârstă se mai căsătoresc românii? Câți ani au mirii la nunțile unde ești invitat?

Media vârstei mirilor este de 30 de ani, dar am avut și un cuplu la peste 50 de ani. Pe ginere l-au și botezat atunci, au avut o nuntă extrem de relaxată. Amândoi erau trecuți de vârsta standard, asumați și mulțumiți cu ceea ce sunt ei. La 22 de ani, este exaltarea, vrei să cucerești, să fii plăcut, să fii bun pe plan profesional. Apoi, încet-încet, apare împlinirea, de aceea oamenii devin cu timpul mai liniștiți. La început e fuga după succes. Până în 30-40 de ani e cocoșenia bărbatului, să fie el primul, să aibă cea mai șmecheră mașină.

”Cei mai difuzați maneliști sunt Costel Biju și Tzancă Uraganu”

La radio ce muzică se mai ascultă? Este o perioadă bună pentru artiștii români? Spune-mi care sunt vocile difuzate la Radio ZU.

Păi, sunt Andra, Smiley, 3 Sud Est, Mira. La anumite ocazii, ascultătorii ne cer și Angela Similea sau Mirabela Dauer. Dar, putem da și o manea la radio, am avut cereri la dedicații, ce-i drept sunt date pe post ocazional. Avem Adi Minune, Vali Vijelie, Costel Biju, Tzancă Uraganu, Carmen Șerban. Eu personal cred că acum este o oarecare cenzură față de ceea ce înseamnă manele, dar vă zic că, în rock, în hip-hop, dar și toate genurile muzicale, există melodii bune și mai puțin bune. Uneori ascult manele în mașină. Și Loredana Groza a cântat o manea, dar ea își permite să cânte orice, să treacă peste orice judecată a vreunui semianalfabet. Loredana are pe Internet peste 20 de milioane de vizualizări la piesa ”Bună dimineața!”. Există un public numeros, care consumă acest gen muzical. Și oamenii cu școală și cu funcții mari ascultă manele cu plăcere.

A pierdut iar lupta cu kilogramele: ”Am 125 de kilograme. Nu exclud ideea de a face în vară o operație de micșorare a stomacului”

În ultimii ani te-ai luptat cu kilogramele, ai avut și 140 de kilograme și 90. Ai ținut diete, ai făcut mult sport. Nu este, totuși, obositor să tot stai cu ochii pe acul cântarului?

Am avut tot timpul probleme cu greutatea. Pot spune că greutatea este ca la bursă. Am avut perioade în care îmi erau largi blugii din liceu. Acum iar am pus niște kilograme. Pandemia m-a scos din ritmul șmecher, mă stabilizasem la 90 de kilograme, acum am 125, cel mai mult am avut 143 de kilograme. Sunt însă și alte soluții, până acum am fost numai pe diete. Nu exclud să fac vara asta o operație de micșorare a stomacului. Și ce dacă o să mănânc cât o vrăbiuță, apoi? M-am săturat să tot cântăresc mâncarea. Eu am putere și determinare să nu mănânc mult, dar, la mine, cum calc strâmb, cum se vede. Am perioade în care nu am timp de sport, nici chef. Nu mi-e frică de operație, o să mă adoarmă înainte. Nu  am reușit niciodată să scad sub 90, după tăiere mă duc la 80 de kilograme, ca-n anii de liceu…

Despre zgârcenia proverbială a nașului Dan Negru: ”Mi-a făcut cinste de multe ori!”

Dan Negru, nașul tău de cununie, este chiar atât de zgârcit pe cât spune? Poate i-a mai crescut salariul, la Kanal D, unde acum prezintă concursul ”Jocul cuvintelor”

Ei, să nu-l plângem pe nașul de bani, el era bogat de când a plecat de la Antena 1. Dar să știți că Dan, cu riscul de a spulbera mitul acestui Hagi Tudose al zilelor noastre, nu e chiar zgârcit. Mi-a făcut cinste de multe ori, cu un suc, o cafea. Cu bere, nu, că nu bem.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *