Anunțul făcut de Radu Siffredi după finala Power Couple. Ce a transmis iubitul Oanei Matache, mesajul i-a luat pe toți prin surprindere

Iată ce anunț a făcut Radu Siffredi după finala Power Couple!

Primul sezon al competiției ”Power Couple România – La bine şi la greu” s-a încheiat miercuri, pe data de 13 martie 2024, asta pentru că a fost desemnat cuplul câștigător! Daiana Anghel și Sorin Gontea au reușit să pună mâna pe marele trofeu, însă câștigătoare se poate considera și Oana Matache. Iată ce mesaj a transmis iubitul blondinei la finalul competiției din Malta, mai rar așa ceva!

Radu Siffredi, mesaj superb pentru Oana Matache, după finala Power Couple

Nu mai puțin de trei cupluri au ajuns în marea finală ”Power Couple România – La bine şi la greu”: Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gontea, Anamaria și Tudor Ionescu. Ultimii menționați au fost primii care au ieșit din luptă.

Ulterior, Daiana Anghel și Sorin Gonțea pe de o parte, dar și Oana Matache și Radu Siffredi, pe de altă parte, au încercat să ducă la capăt proba extrem de dificilă. La final, influencerița și celebrul bucătar au ieșit marii câștigători ai trofeului.

”O să te iubesc toată viața”

Totuși, Radu Siffredi și Oana Matache nu ar trebui să fie deloc supărați după experiența din Malta, fiindcă s-au câștigat pe ei. Cei doi au reușit să se cunoască mai bine în emisiunea de la Antena 1, iar între ei s-a creat o legătură extrem de strânsă.

În cele șase săptămâni petrecute în competiție, tânărul și-a dat seama că a dezvoltat sentimente puternice pentru partenera lui de viață. Iată ce mesaj a transmis iubitul Oanei Matache în mediul online.

”Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult!”, i-a transmis Radu Siffredi iubitei lui, prin intermediul paginii sale de Instagram, lăsând mulți fani fără cuvinte.

Citește și Imagini nemaivăzute din casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea. Câștigătorii Power Couple au o vilă impresionantă, detaliul care i-a frapat pe toți!

Ce le-a transmis Radu Siffredi câștigătorilor

Totodată, iubitul Oanei Matache a avut și un mesaj pentru cuplul câștigător, Daiana Anghel și Sorin Gontea. ”Felicitări! Sunteți un Power Couple și un cuplu de învingători.

Am găsit în voi competiție, prietenie, iubire și familie. Pentru asta o să aveți respectul meu pe viață. Vă pup și vă iubesc câștigătorilor!”, a scris tânărul pe contul de Instagram.

Citește și Val de critici dure după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Fanii sunt revoltați: „Rușine, Antena 1!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *