Val de critici dure după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Fanii sunt revoltați: „Rușine, Antena 1!”

Fanii emisiunii sunt nemulțumiți de deznodământ

Scris de: Daoud Andra

14 Mar. 2024

Val de critici dure după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Fanii sunt revoltați: Rușine, Antena 1!

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, sunt câștigătorii show-ului Power Couple România. După un duel dur în finală, cei doi i-au învins pe Oana Matache și Radu Siffredi și au pus mâna pe marele premiu. Deznodământul nu a fost însă pe placul fanilor, care au reacționat dur pe rețelele de socializare.

Fanii emisiunii Power Couple, nemulțumiți în urma finalei

Rețelele de socializare s-au umplut de comentarii, după difuzarea finalei Power Couple România. Victoria cuplului Daiana Anghel – Sorin Gonțea nu a fost văzută deloc cu ochi buni de cei care au urmărit emisiunea. Astfel, pe conturile de social media ale reality show-ului au apărut tot felul de reacții după încheierea emisiunii.

”Cel mai nemeritat premiu din toate emisiunile concurs existente! Premiul ăsta e doar al lui Sorin, dar și-l asumă ea! Mi-a plăcut de ea în primele două episoade, însă apoi, când și-a arătat față… bleaah, urât caracter! Plus că nu aveau de ce să se întoarcă din moment ce au fost eliminați! Lupta finală trebuia să se dea între echipele rămase, așa ar fi fost corect!”

”Nu există buton de dislike, că pe el apăsăm. Nu sunteți niciun power couple. Nu ați meritat acest titlu. Nu trebuia să aveți șansă să vă reîntoarceți în concurs.”

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea, adevărul despre certurile la “Power Couple”. Cum este relația lor, de fapt: “Aș fi renunțat” VIDEO EXCLUSIV

”Mare păcat pentru o emisiune așa reușită și pentru montajele superbe! Mare dezamăgire această finală! Lăsând la o parte faptul ca nu a fost o probă potrivită pentru finală, cuplul câștigător nu are nici o treabă cu ‘Power couple’! Ei nu au fost nici o putere împreună! Ei au fost corigenții și repetenții emisiunii! Abia s-au târât! Nu pot fi numiți power cuple! Este revoltător! Începem să vă suspectăm, pe voi, cei de la Antena… că acești câștigători, nedemni… de la ultimele voastre emisiuni, sunt câștigători din alte interese!!!! Foarte dezamăgită! Nu se poate, din cuplurile care mai erau în joc înainte de semifinală, oricare merita să câștige, mai puțin ei! Iar m-am uitat degeaba, ca să fiu plină de nervi la final! Nu voi mai urmări altă emisiune a voastră!”

”Singurii care au avut cămăși cu mâneci lungi, au știut și au favorizat. Rușine Antena 1” – au fost câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Val de critici dure după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Fanii sunt revoltați
Cuplurile finaliste, alături de Dani Oțil

Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea

La finalul emisiunii, cei doi au primit trofeul Power Couple, dar și un cec în valoare de 27.350 de euro.

Citește și: Daiana Anghel, în centrul atenției. Ce și-a pus în valiză soția lui Sorin Gonțea: ”Am avut de toate pentru toți” VIDEO EXCLUSIV

”Astăzi a fost proba pentru noi! Normal că mai avem puterea să ne bucurăm și mai avem puterea să mai ducem niște stage-uri dacă mai erau”, a susținut Daiana Anghel.

”N-aș fi ajuns niciodată până aici fără ea! 100% este meritul ei”, a fost replica lui Sorin Gonțea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *