Daiana Anghel și Sorin Gonțea, adevărul despre certurile la “Power Couple”. Cum este relația lor, de fapt: “Aș fi renunțat” VIDEO EXCLUSIV

”Nu sunt ofticoasă, ci foarte competitivă”

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au intrat în atenția telespectatorilor încă de la prima emisie ”Power Couple”, asta și pentru că au dat dovadă că sunt unul dintre cele mai vulcanice cupluri din competiție. Cei doi au subliniat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că ceea ce vedem pe micul ecran este de departe o ceartă între ei și că adenalina momentului scoate ce e mai rău din ei.

”Mai mult de 5 minute la ea nu ține supărarea”

Ce-i drept, adrenalina, ideea de a câștiga probele, dar și dorința de a nu părăsi prea repede competiția scot ce este mai rău din Daiana Anghel. Cel puțin asta declară fosta prezentatoare TV, care recunoaște extrem de sincer că este o fire foarte competitivă, mult mai mult decât partenerul ei de viață, și că simte că trebuie să ”tragă” pentru amândoi.

EGO.ro: Ne știm de atâția ani și acum să mă uit la emisiune și să văd cât de ofticoasă ești și una, două să dai vina pe soț?

Daiana Anghel: Ce să fac, dacă am ajuns într-un show care scoate ”demonii” din noi. Dar să știi că nu sunt ofticoasă, sunt foarte competitivă și în momentul în care încep ceva, o probă, orice, un joc, nu pot să renunț ușor. Adică trag cu toate puterile, trag să duc la capăt. Și atunci trag și de So (n.r. – Sorin, soțul ei), că dacă suntem în doi, așa se întâmplă. Când ești singur și depinde numai de tine, tragi într-un fel. Când ești în echipă și nu depinde doar de tine, dinamica se schimbă. Iar So este genul acela de om de care trebuie să tragi. Am zis și în testimoniale. Sportul de performanță nu se face cu rugatul frumos.

Cumva vrei să spui că competitivitatea nu este același lucru cu oftica? Mie mi se pare că este același lucru și îl las pe So să ne spună dacă el a cunoscut acum această latură a Daianei?

Sorin Gonțea: Bineînțeles că știam. Îți dai seama. Dar chiar nu este ofticoasă. Pare, dar nu este. Este doar competitivă pentru că, dacă și pierd o probă, spre exemplu, nu se oftică, are chestia aia de moment în care ies ”demonii” din ea, după care se liniștește. În 20 de secunde s-a calmat. Dar este foarte greu să înțelegi de pe canapea ce înseamnă competitivitatea. În momenul în care sună goarna aia și pornește cronometrul se schimbă tot efectiv.

Citește și: Marele talent al Daianei Anghel: „Pot să fac asta cu ochii închiși”. Puține persoane ar reuși asta VIDEO EXCLUSIV

Daiana Anghel: Sunt două dinamici, dacă pot să le spun așa. Sunt probe unde descărcarea de adrenalină este foarte mare, pentu că intervine și frica. Dacă ne referim, de exemplu, la proba cu podul sau alte probe care au fost extrem de grele pentru mine, am fost supusă unui context și unor trăiri cu care eu nu m-am mai confruntat până acum niciodată.

În mod normal aș fi renunțat, aș fi zic că nu fac. Într-un context normal, care să nu presupună această competiție, acest show sau încerc să trag de mine să fac, îți spun sincer că nu aș fi făcut niciodată probele respective. Descărcarea de adrenalină, încercarea de a-ți inhiba frica, groaza, de a-ți monta mintea să treci peste, este foarte ciudat și greu de explicat cum te face în momentul ăla. Cred că, dacă m-aș fi ofticat sau aș fi fost genul ăla care se enervează, aș fi renunțat. La mine este premisa: când nu mai pot, mai pot un pic, mai trag de mine să îmi depășesc limitele. Pentru că, de fapt, limitele cred că ni se le punem efectiv din minte, nu fizic.

Vreau să îmi ziceți sincer dacă s-a întâmplat în cadrul competiției să vă culcați supărați după o probă?

Sorin Gonțea: Nici acasă nu se întâmplă chestia asta. Nici acolo nu s-a întâmplat. Mai mult de 5 minute la ea nu ține supărarea. Nici la mine. Adică nu există așa ceva.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea funcționează după propriile reguli

Daiana Anghel: Aici trebuie să ne cunoști foarte bine, ca să îți dai seama că noi nu ne certam la ”Power Couple”. Nu eram nervoasă real. Că dacă sunt nervoasă real, mie nu îmi mai arde nici de caterinci, nici de ”te omor”, ”te crăp”. Astea sunt așa făcute din glumă. Dacă sunt realmente supărată, este cu totul și cu totul altceva. Astfel mă manifest, nu așa.

Oricum nu ai cum să te cerți, pentru că trebuie să ai și partener de ceartă ca să poți să duci una.

Sorin Gonțea: Happy wife, happy life (n.r. – Soție fericită, viață fericită).

Daiana Anghel: Nu eram în filmul ăla, adică nu eram atât de supărată încât să fie niște nervi sau o criză reală de nervi. Asta cu ”te omor, te crăp” este vorba mea.

Citește și: Daiana Anghel, în centrul atenției la ”Power Couple”. Ce și-a pus în valiză soția lui Sorin Gonțea: ”Am avut de toate pentru toți” VIDEO EXCLUSIV

Sorin Gonțea: Cred că în 10 ani ne-am certat de două sau de trei ori. Pe bune. Bineînțeles că din cauza mea (râde). Certuri de 5-10 minute în care s-a urlat de ni s-au umflat venele în cap, după care s-a liniștit tot. Scurt. Sunt descărcări, e normal în orice cuplu. Oricine îmi spune că într-un cuplu așa ceva nu există n-are cum. La un moment dat va ”exploda”. Din când în când, probabil că mai este nevoie să te mai și descarci.

Daiana Anghel: Nu cred că este sănătos pentru nimeni să țină, pentru că nu rezolvi mare lucru ținând în tine. Ori că te consumi pe interior, ori că lași afară ce este de lăsat și apoi este totul ok. Nu e cazul la probe să ținem în noi, am zis ce am avut de zis și am mers mai departe.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *