Anunțul Oliviei Steer care a șocat pe toată lumea. Soția lui Andi Moisescu pune stop: “Am pierdut imens”

Anunțul Oliviei Steer care a șocat pe toată lumea. Soția lui Andi Moisescu pune stop: “Am pierdut imens”

Olivia Steer a făcut un anunț neașteptat la sfârșit de an! Soția lui Andi Moisescu susține că se retrage din viața publică și că va pune mai mult accent pe familie. Aceasta nu vrea să mai audă de scandaluri și discuții contradictorii cu alte persoane din showbiz. Ce mesaj a postat bruneta pe rețelele sociale?

Olivia Steer a luat o decizie neașteptată

Olivia Steer a decis să renunțe la viața publică, după opt ani în care a fost activă în mediul online. Soția lui Andi Moisescu s-a săturat să fie „huiduită, linșată, bârfită, amenințată”, pentru că a avut curajul să spună ce gândește.

„Dacă în ultimii 8, v-am fost de folos cu vreo postare pe teme de nutriție, v-ați simțit puși în gardă de vreo informație medicală, preluată și shareuita aici ori, în baza ei, ați luat hotărâri radicale, care v-au schimbat în bine viața voastră și a copiilor voștri, sau chiar ați început să vedeți, cu alți ochi, știrile oficiale, să nu spuneți nimănui. Rămâne secretul vostru.

8 ani ar însemna, deși nu pare, o viața de om, în care m-am străduit să fie bine, să nu fie rău. Și, în care n-am monetizat si nici n-am capitalizat (să folosesc un jargon drag, in media) nimic. N-am făcut colectă publică, n-am primit sponsorizări, donații, nimic, de la nimeni. Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni. Că cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?

M-am obișnuit să fiu huiduită, linșată, bârfita, amenințată, pentru vina de a avea opinii constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber. Aș zice că am făcut o formă bizară de jurnalism în folosul comunității, în manieră personală, din care n-am câștigat nimic, ba chiar am pierdut imens, pe atâtea planuri. Îmi rămâne, totuși, respectul de sine, care s-a clădit și consolidat, în ultimii 8 ani, ca nimic altceva.

Azi, închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e când ești liber si independent, poți închide taraba, când ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru ca mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru ca am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc. Am vise frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele. Voi mai intra, pe aici, să mai postez poze cu pisici, să dau respectuos un bună-dimi și să transmit un cald vă pupik dulce, când voi avea un răgaz. Promit, negreșit! Până atunci, fiți fericiți (adică drepți & autentici). Căci fericirea rămâne singura noastră obligație, de fapt… La mulți ani, tuturor!”, a transmis Olivia Steer pe internet.

Vezi și Imagine de colecție cu Andi Moisescu și Olivia Steer. Cum arătau în urmă cu 19 ani, când au făcut nunta. Cei doi radiau de fericire

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *