Imagine de colecție cu Andi Moisescu și Olivia Steer. Cum arătau în urmă cu 19 ani, când au făcut nunta. Cei doi radiau de fericire

Andi Moiesescu și Olivia Steer formează un cuplu de două decenii. Cei doi au s-au cunoscut la finalul anului 2002, iar în 2004 s-au căsătorit. Au împreună doi copii, adolescenți în toată regula, pe David (17 ani) și Luca (15 ani). Iată cum arătau cei doi la nunta lor. Imagini de colecție.

Imagine de colecție cu Andi Moisescu și Olivia Steer

Andi Moiesescu și olivia Steer s-au cunoscut în 2002, în Ajunul Crăciunului, prin intermediul unui amic comun. Și-au petrecut seara într-un grup mai mare de prieteni, fără nicio bănuială din partea Oliviei că Andi o plăcea.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Dovada că dragostea a învins: “A fost greu”

Ulterior, Olivia Steer a plecat la sora ei, la Târgu Mureș, iar Andi Moisescu în Spania. Însă au ținut legătura prin mesaje și apeluri telefonice. Prezentatorul TV i-a trimis chiar și mesaje de ziua ei, pe 30 decembrie, dar și de Revelion.

După vacanță s-au revăzut și au descoperit că au multe lucruri în comun. S-au îndrăgostit unul de celălalt, iar în 2003 s-au logodit, urmând ca un an mai târziu, pe 25 septembrie 2004, să facă nunta. Petrecerea a avut loc la Casa Doina, iar cuplul a avut 200 de innvitați, mulți dintre ei oameni din televiziune și lumea artistică. Printre aceștia s-au numărat Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herlo, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Dănilă, Andreea Liptak, Răzvan Spiridon și Mihai Dedu.

Andi Moisescu și-a surprins soția cu un gest inedit. El i-a cântat Oliviei melodia lor preferată, ”Wonderful tonight”, a lui Eric Clapton. Printre artiștii care au întreținut atmosfera s-au numărat Cornelia Catanga și Leo Iorga. Olivia a purtat o rochie superbă semnată Doina Levinza, iar Andi un costum cu sacou negru și pantaloni negri cu dungi albe. Pentru buchetul miresei s-au folosit trandafiri albi.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Olivia Steer. Sora ei a murit la doar 38 de ani. Mesajul dureros al vedetei

Torul a fost și el o adevărată piesă artistică. A avut trei etaje și a fost realizat de un celebru designer din Austria.

Andi Moisescu, despre diferențele de opinie dintre el și soția sa: ”Nu înseamnă că nu putem conviețui într-un astfel de context”

Andi Moisescu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, cum se comportă el și soția sa în momentul în care au opinii diferite.

”Nu dețin niciun secret pe care alții nu-l știu. Poate doar mă străduiesc mai mult. În primul rând, să și ascult, nu doar să vorbesc. Și după aia, să nu fac vreo obsesie din a avea dreptate. Cât privește viziunile diferite, ele au existat și vor exista întotdeauna, peste tot. Faptul că cineva are astăzi o opinie diferită de a mea nu înseamnă că nu și-o poate schimba mâine. Sau că n-o să mi-o schimb eu pe a mea, într-o zi. Sau, dacă n-o s-o schimbe niciunul dintre noi, nu înseamnă că nu putem conviețui într-un astfel de context”, a declarat Andi Moisescu pentru revista Unica.

Diferența de vârstă dintre Andi Moisescu și soția sa este de trei ani. Realizatorul TV a împlint, pe 26 octombrie 2023, 51 de ani, iar Olivia Steer va împlini, pe 30 decembrie, 48 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *