Apar modificări importante la Netflix. Cât va costa, din noiembrie 2022, cel mai ieftin abonament

Netflix va introduce din noiembrie un nou tip de abonament
Apar modificări importante la Netflix. Cât va costa, din noiembrie 2022, cel mai ieftin abonament

Apar modificări importante la Netflix. Compania va schimba tarifele la abonamentele lunare. Va apărea un nou tip de abonament, mai ieftin, însă va avea și anumite dezavantaje. Iată care sunt acestea și cât va costa noul abonament al platformei de streaming.

Apar modificări importante la Netflix. Cât va costa, din noiembrie 2022, cel mai ieftin abonament

Noile modificări anunțate de Netflix vin ca urmare a scăderii considerabile a numărului de abonați în prima jumătate a acestui an. Astfel că Netflix a luat decizia de a introduce un noi tip de abonament, unul mai ieftin, pentru a-și recâștiga clienții.

Ieftinirea abonamentului de bază vine însă cu un cost: introducerea reclamelor. Deși Netflix a încercat pe cât posibil să nu adopte această strategie, în cele din urmă beneficiile financiare obținute din vânzarea de spațiu publicitar au avut întâietate.

Așadar, cel mai ieftin abonament pe care Netflix îl va introduce este de 7 dolari. Abonații vor primi acces la o varietate largă de filme și seriale, însă vor asista la 4-5 minute de reclame pe oră. Un spot va dura între 15 și 30 de secunde.

Spațiul publicitar va fi introdus atât la începutul filmelor și serialelor, cât și în timpul acestora.

Totodată, calitatea de vizionare va fi limitată la HD (720p), iar abonaţii la această versiune nu vor putea descărca producțiile preferate pentru a le putea urmări offline.

De asemenea, compania a anunțat că în cadrul acestei versiuni de abonament, clienții nu se vor putea bucura de anumite producții din cauza restricțiilor de licențiere.

Noua opțiune va fi introdusă în 12 țări începând cu luna noiembrie. Abonamentul Basic with Adds va fi disponibil în SUA, Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Spania, Marea Britanie.

Netflix, criticat pentru noul sezon din „The Crown”

Cel de-al cincilea sezon din serialul „The Crown” va fi lansat pe platforma de streaming pe 9 noiembrie. Acțiunea sa se petrece în anii 1990, iar Netflix este aspru criticat pentru conținutul acestuia.

Biografii familiei regale acuză că noile episoane ar conţine mai multe erori şi că aduc atingere reputaţiei regelui Charles, pe atunci prinţ de Wales.

Potrivit presei britanice, sezonul al 5-lea ni-l va prezenta pe Charles complotând pentru a o înlătura de pe tron pe regină în timp ce era prinţ de Wales. Vor fi arătate conversaţii în care Charles face presiuni asupra lui John Major pentru a forţa abdicarea mamei sale. Anturajul fostului premier conservator, aflat la putere în perioada 1990-1997, a emis un comunicat pentru a spune că este vorba de „pur şi simplu de ficţiune”.

„Nu a existat niciodată nicio discuţie între Sir John şi Prinţul de Wales despre o abdicare a reginei Elisabeta a II-a”, se precizează în comunicat.

Scenele prezentate de presă sunt caracterizate de biroul fostului premier britanic ca fiind „o pură ficțiune dăunătoare și răuvoitoare”, „o grămadă de prostii colportate pentru a avea un impact dramatic maxim, complet fals”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.4 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *