Fata din Fotografie, noul documentar care face furori pe Netflix. De ce are așa mare succes

Netflix a lansat un nou documentar de succes, bazat pe o poveste adevărată - Fata din Fotografie.
Fata din Fotografie, noul documentar care face furori pe Netflix. De ce are așa mare succes

Fata din Fotografie, noul documentar care face furori pe Netflix, se află deja în topul celor mai vizionate filme de pe platformă. Documentarul a fost lansat pe site de pe 6 iulie 2022 și urmărește povestea misterioasă a identității unei femei.

Intriga dar și povestea plină de răsturnări de situație, transformă acest film într-un must-see al celor care iubesc filmele true crime. Iată de ce are așa mare succes.

Fata din Fotografie, noul documentar de succes de pe Netflix

Documentarul este regizat de Skye Borgman, cel care s-a aflat în spatele altor serii de succes Netflix. Acesta a regizat alte producții care au în prim plan crime reale, cum ar fi „Abducted in Plain Sight” și „Dead Asleep”. „Fata din fotografie” urmărește povestea morții misterioase a unei tinere mame și a răpirii ulterioare a fiului ei, precum și a unui bărbat care pretinde că este soțul ei.

Documentarul urmărește firul poveștii, pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia și fiul ei și pentru a găsi identitatea persoanei din spatele tuturor.

Fata din Fotografie, noul documentar
Fata din Fotografie, noul documentar de pe Netflix

Este „Fata din Fotografie” o poveste adevărată?

La fel ca multe alte documente uimitoare despre crime, aceasta este o altă poveste adevărată, care poate fi urmărită pe Netflix. Femeia din documentar este Sharon Marshall. Aceasta a murit în circumstanțe misterioase în 1990, lăsând în urmă un bărbat care pretinde că este soțul ei.

Se pare că Sharon a fost prinsă într-o capcană a unui bărbat rău pe care îl numea „tată” și nici măcar nu știa că Sharon nu este numele ei adevărat. Adevărata ei identitate a rămas un mister până în 2014, când a fost identificată în mod pozitiv drept Suzanne Marie Sevakis.

În 2004, un jurnalist, Matt Birkbeck, a investigat cazul și a scris bestsellerul său internațional, „A Beautiful Child”. Apoi a lansat un alt roman, „Finding Sharon”. Povestea s-a concentrat de asemenea pe cazurile devastatoare din jurul personajului central.

Regizorul Skye Borgman transformă această saga fascinantă și înspăimântătoare într-un documentar desăvârșit despre crime adevărate. „Fata din Fotografie” acoperă toate etapele surprinzătoare ale cazului. Deși intriga este complicată, reușește să centreze atenția pe detaliile care contează cu adevărat. Este o poveste care implică teste genetice și oameni din toată țara ale căror vieți au fost atinse de această femeie misterioasă.

Borgman lasă faptele să vorbească de la sine. Astfel dezvăluie modul în care un bărbat asertiv poate îndoi instituțiile sociale după bunul plac. De asemenea, subliniază cum în tot acest timp, o femeie marginalizată poate dispărea fără urmă. Documentarul reușește să captiveze prin dezvăluiri și detalii pline de suspans. Nu doar că identitatea răpitorului este învăluită în mister, ci și cea a victimei.

sursă foto: Netflix

Citește și seriale pe Netflix pe care nu trebuie să le ratezi în 2022. Top 5 cele mai urmărite serii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *