Squid Game 2. Când apare a doua parte a celebrului serial. Anunțul făcut de Netflix

Squid Game (Jocul calamarului) se întoarce cu sezonul al doilea.
Squid Game 2. Când apare a doua parte a celebrului serial. Anunțul făcut de Netflix

Squid Game 2, când apare și ce noutăți aduce. Vești bune pentru fanii serialului Squid Game (Jocul calamarului). Netflix a anunțat apariția celui de-al doilea sezon al producției-fenomen care a captivat o lume întreagă. Producătorii anunță surprize mari și au divulgat câteva dintre secretele noului sezon.

Squid Game 2. Netflix anunță apariția celui de-al doilea sezon

Squid Game sau Jocul calamarului a fost lansat în septembrie 2021, iar în scurt timp a devenit cel mai urmărit serial de pe Netflix. Producția sud-coreeană este un thriller scris și regizat de Hwang Dong-hyuk, care are la bază un joc coreean pentru copii cu același nume.

Serialul a atras inclusiv aprecierea criticilor de film din întreaga lume și, așa cum ne-am fi așteptat după un asemenea succes, celebra platformă de streaming a anunțat și apariția celui de-al doilea sezon.

„În calitate de scenarist, regizor și producător al ‘Squid Game’, un strigăt uriaș pentru fanii din întreaga lume.

Vă mulțumim că ați urmărit și iubit serialul nostru… Fiți alături de noi încă o dată pentru o nouă rundă”.

„Pe locuri. Fiți gata. Greenlight.

Squid Game continuă”, este anunțul făcut de Netflix, pe pagina oficială de Facebook.

Seong Gi-hun, interpretat de Lee Jung-jae, din Squid Game
Seong Gi-hun, interpretat de Lee Jung-jae, din Squid Game

Squid Game 2. Surprize mari pentru fani

Potrivit unui mesaj transmis de regizorul Hwang Dong-hyuk, în cel de-al doilea sezon se vor întoarce Gi-hun și misteriosul Front Man. În notă se mai precizează că „bărbatul în costum cu ddakji s-ar putea să se întoarcă” și că vom face cunoștință și cu Cheol-su, iubitul lui Young-hee.

„A fost nevoie de 12 ani pentru a da viață primului sezon din „Squid Game” anul trecut. Dar a fost nevoie de 12 zile pentru ca ‘Squid Game’ să devină cel mai popular serial Netflix din toate timpurile”, scrie Hwang.

Când ar putea apărea sezonul al doilea din Squid Game

Netflix a anunțat apariția celui de-al doilea sezon al Jocului Calamarului în ciuda faptului că celebra platformă a raportat prima scădere a numărului de abonați din ultimii 10 ani. Acest lucru a dus la concedieri și o înăsprire a regulilor privind bugetele de producție. De asemenea, Netflix are în vedere limitarea partajării parolelor și le-a transmis angajaților că va lansa streamingul cu suport publicitar pâna la finalul acestui an.

Referitor la data apariției celui de-al doilea sezon din Suid Game, Netflix nu a precizat când se va întâmpla acest lucru. Nu este clar nici dacă sezonul al doilea este sau nu terminat.

Totuși, o referință există. Într-un interviu pentru Vanity Fair, Hwang a declarat că sezonul doi din Jocul calamarului ar putea apărea până la sfârșitul anului 2023 sau 2024 și că va cuprinde mai multe jocuri diabolice.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *