Are iubită, dar mă vrea și pe mine. Îmi lasă mesaje și îmi trimite tot felul de cadouri, deși e într-o relație de 4 ani

Deși nu-l încurajez și nu vreau să fiu iubita lui secretă, mesajele lui îmi ating punctele vulnerabile.
Are iubită, dar mă vrea și pe mine. Îmi lasă mesaje și îmi trimite tot felul de cadouri, deși e într-o relație de 4 ani

Am aflat relativ devreme că bărbații nu pot fi monogami. La scurt timp după ce m-am căsătorit, mai precis. Asta a dus la un divorț foarte rapid și ulterior la câteva relații ratate, din același motiv. Acum, un coleg de muncă nu face decât să-mi confirme ceea ce știam deja. Are iubită, dar mă vrea și pe mine. Nu înțeleg de ce o face, pentru că eu nu l-am încurajat deloc.

Am fost înșelată și am simțit gustul trădării

După ce am fost înșelată și am simțit gustul trădării, nu am vrut cu niciun chip să fiu motivul pentru care o femeie se va simți cum m-am simțiti eu atunci. Însă acest coleg insită și insistă la nesfârșit. Nu înțeleg de ce vrea să fie și cu mine. Chiar am cunoscut-o pe iubita lui acum un an, la o petrecere a companiei. E o fată frumoasă și de mult bun simț. Nu înțeleg de ce face asta. Îmi face avansuri cu tupeu, îmi trimite flori, cadouri, mă face să mă simt foarte dorită.

Oricât am discutat cu el și i-am spus că nu vreau să fiu amanta lui, nici iubita lui secretă, îmi tot spune că nu se poate controla când mă vede, că are sentimente pentru mine și că nu poate să nu se gândească la mine. Desigur, nu poate să-și părăsească iubita pentru că asta ar răni-o foarte tare și nu ar vrea să-i facă vreun rău. Dar nu poate să nu se gândească la mine, chiar și când face dragoste cu ea. Îmi spune că dacă nu vreau să se apropie de mine, nu se va apropia, dar să-i permit măcar să mă vadă de la distanță. Să-i permit să mă iubească și să-mi fie prin preajmă. Spune că se va mulțumi și cu atât. Asta e copleșitor într-o oarecare măsură.

Are iubită, dar mă vrea și pe mine

În urmă cu două zile am primit, acasă, un buchet mare de flori și un bilețel pe care scria doar cum îi fac ziua frumoasă ori de câte ori mă vede și că îmi mulțumește pentru asta.

Sunt unele gesturi la care nu ai cum să rămâi imun, oricât de mult ai încerca. Până la urmă cu asemenea gesturi încep să mă înmoi și nu-mi doresc asta.

Acum e o luptă groaznică între mintea și inima mea. Nu știu cum să mă mai feresc de el, pentru că nu voi mai rezista foarte mult la asaltul lui și asta e contrar tuturor principiilor mele de viață. Chiar am luat în calcul să mă mut de la firma asta. Dar condițiile de muncă sunt foarte bune și fac munca pentru care m-am pregătit toată viața. Nu ar fi corect față de mine să abandonez din cauza asta.

Chiar nu știu ce soluție să găsesc și cum să-l facă să nu mă mai vrea, să mă lase în pace.  Are iubită, dar mă vrea și pe mine, iar asta nu este genul de relație pe care mi-l doresc. Dar mă tem că voi ajunge să cedez la insistențele lui, pentru că îmi atinge punctele cele mai vulnerabile. Și asta mă sperie. Mi-ar prinde bine un sfat, o idee, cum să ies din încurcătura asta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *