Secretul relației dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Ce face actorul pentru a nu-și supăra iubita: „Trebuie să o menajez puțin” VIDEO EXCLUSIV

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au aceeași pasiune, actoria

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o poveste de iubire superbă. Cei doi îi încântă pe fani de fiecare dată când intră în pielea unui nou personaj. Totuși, ținând cont că și-au ales același domeniu profesional, aceștia se ajută și se sfătuiesc. Cu toate acestea, actorii ne-au dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că tânăra nu reacționează bine la critici, astfel că starul o menajează din când în când.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, un cuplu superb

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au aceeași pasiune, actoria. Cei doi urmăresc episoadele în care apar atunci când joacă într-un serial și se gândesc la ce ar putea să facă mai bine. Cu toate acestea, actrița ne-a mărturisit că nu reacționează foarte bine la critici, astfel că iubitul ei trebuie să aibă grijă în momentul în care îi spune că ar trebui să modifice ceva la modul în care joacă un anumit personaj:

Vlad Gherman: Într-adevăr, intră în fișa postului să urmărim episoadele în care apărem și să ne dăm seama ce putem să facem diferit și vizualizând episoadele împreună, stăm și ne ajutăm și spunem: “Uite, aici puteai să faci așa!” sau “Cum ți s-a părut? Aici mi s-a părut bine!”.

Oana Moșneagu: Fiecare reacționează în felul lui. Dacă el pe mine mă critică, mai bine să nu mă critice. Eu când îi spun lui sunt destul de blândă în exprimare și el percepe informația destul de frumos. La mine trebuie să aibă mare grijă pentru că dacă îmi spune ceva într-un mod nu agresiv, dar așa…

Vlad Gherman: Nu îi plac criticile, da.

Oana Moșneagu: Nu o iau foarte bine, dar a învățat cum să îmi spună atunci când nu îi place ceva și eu am învățat cum să reacționez.”

Citește și Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de căsătorie? „E un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru” EXCLUSIV

Se completează unul pe celălalt

Mai mult, chiar dacă Oana Moșneanu nu este supărăcioasă, cei doi ne-au dezvăluit că actrița preferă să audă mai întâi încurajările, așa cum este normal. De asemenea, vedeta ține cont de sfaturile lui Vlad Gherman, mai ales atunci când urmează să meargă la un casting. Aceasta repetă textul cu iubitul ei de fiecare dată:

Vlad Gherman: Nu. (n.r. nu este supărăcioasă) Dar, într-adevăr, trebuie să o menajez puțin. Glumesc. Nu că este supărăcioasă, dar eu când îi spun niște lucruri sau îi zic că undeva putea să facă diferit, o ia destul de personal. Mi-am dat seama că trebuie să încep cu: “A fost foarte bine, iubita mea, dar…”.

Oana Moșneagu: Da, funcționează foarte bine. Întâi încurajarea și apoi critica. Dacă o faci invers și vine doar critica…Ne ajutăm și când vine vorba de casting-uri, eu am mai avut casting-uri. Cu el repet textul, lui îi cer părerea. De cele mai multe ori, este o părere de care eu țin cont și care mă ajută foarte mult, e foarte mișto că, cumva, ne completăm. Ce nu văd eu, vede el și invers. Asta e fain.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *