Ce fac Vlad Gherman și Oana Moșneagu, atunci când nu sunt la filmări. Mărturisiri neașteptate despre viața de cuplu EXCLUSIV

Detalii neștiute din viața îndrăgostiților.
Ce fac Vlad Gherman și Oana Moșneagu, atunci când nu sunt la filmări. Mărturisiri neașteptate despre viața de cuplu EXCLUSIV

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de actori din România. De când s-au mutat în aceeași casă, cei doi încearcă să facă toate activitățile împreună și să se acomodeze și mai mult unul cu obiceiurile celuilalt. Oana și Vlad au oferit în exclusivitate pentru EGO.ro un interviu la dublu, în care povestesc despre cum arată zilele când nu sunt pe platourile de filmat, dar și ce pasiuni mai au în comun, în afara actoriei.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, altfel decât îi știu fanii. Ce au dezvăluit despre relația lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit deschis despre relație lor într-un interviu marca EGO.ro.

EGO.ro: Cum arată serile de weekend? Apucați să vedeți vreun film sau adormiți imediat după generic?

Vlad Gherman: Se întâmplă să adormim și imediat după începerea filmului, nu mințim, dar ne facem timp să ne uităm împreună la seriale, la filme.

Oana Moșneagu: Așa ne relaxăm și ne face plăcere să facem lucruri împreună. Statul pe canapea, mâncatul de popcorn și uitatul la ceva face parte din rutina noastră de weekend.

Se lasă cu mult nachos, popcorn, dulciuri și băuturi carbogazoase sau aveți grijă la siluetă chiar și în weekend?

Vlad: La noi „cheat day” ( nr. trișatul meselor) este de fapt cheat weekend. De fapt, începe de vineri toată situația asta nefastă. Ne porcim, ce să mai vorbim pe ocolite. Ne place să mâncăm.

Oana: Cumva în timpul săptămânii încercăm să avem grijă cât putem de mult și cum am terminam vineri filmările, cum am ieșit pe poarta platoului de filmare, s-a terminat. O dăm cu nachos, pizza, burgeri, sucuri, înghețată, dulciuri.

Vlad: Dar în timpul săptămânii chiar ținem, cât de cât așa un soi de regim. Bine și filmăm foarte mult, nu prea avem timp să mâncăm

Oana: Hai că și pe set încercăm să mâncăm cât mai sănătos, că oferta e și acolo bogată de tot felul de sandvișuri și eugenii.

După ce s-a terminat filmul, vă apucați imediat de curățenie sau lunea este ziua în care aranjați casa?

Oana: Sincer, după ce se termină proiectul poate o să fac asta. Acum nu. Așa rămâne tot și primul care are timp face curățenie. De obicei el are mai mult timp decât mine pentru că eu filmez mai mult în perioada
asta. Îl laud că este foarte harnic.

Vlad și Oana
Vlad și Oana

„L-a furat pe Yoda de la nepoțica lui”

S-a lansat de curând în România o platformă de streaming, iar toți bărbații sunt înnebuniți să revadă seria „Star Wars” (n.r. Războiul stelelor). Este și cazul vostru?

Oana: Eu fac parte din categoria de fete care nu a văzut nimic din seria „Star Wars” și el este disperat și nu îi vine să creadă că nu am văzut niciun film. Își cumpără tot felul de miniaturi, persoaneje din film. Îl are
pe ăla mic și verde, Yoda, sa nu știu cum.

Vlad: Baby Yoda.

Oana: Îl are și pe Yoda că l-a furat de la nepoțica lui. Deci era jucăria unei fetițe.

Vlad: Nu i-am furat-o. Am rugat-o să mi-o dea mie pentru că nu se juca cu ea.

Oana: Cred că a fost un fel de manipulare sau șantaj la mijloc. După aceea și-a cumpărat și acest baby Yoda. El e foarte simpatic, dar nu știu ce face și cu ce se ocupă.

Vlad: Îmi plac anumite lucruri pe care e mult spus că le colecționez. Mi se pare că sunt lucruri de decor și dau bine. Mai ales lângă televizor unde am zona mea mea de gamming și de filme.

Oana: Acum l-a mutat pe Baby Yoda pentru că noi ne-am luat pisicuță și vrea să-l protejeze. Nu cumva să-i mănânce pisica ceva.

Vlad: Nu. Eu mă gândesc la pisică, să nu se înece cu Baby Yoda

Oana: Sunt convinsă. „O să mă duc la agenții de casting care fac dublaj pentru desene animate”

Ce colecționează Oana

Tu, Oana, nu ai și tu colecțiile tale, de genți sau pantofi?

Oana: Nu prea am astfel de pasiuni. Colecționez calorii în general, în weekend, când fac excese de tot felul. În rest nu prea. Revenind la film, ați dublat vreun personaj de desen animat sau film pentru copii?

Vlad: Eu da. Am dublat acum 8 ani. A fost singura dată când am dublat un desen animat. Eu eram un cavaler. Desenul se numea „Justin și cavalerii”. Eu eram protagonistul. A fost foarte interesant. A fost o experiență pe care aș repeta-o, mai ales că oamenii de acolo, de la studio, mi-au spus că am voce. Mie îmi place să-l imit pe Mickey Mouse și mereu la filmări îl imit.

Oana: Am văzut și eu desenul ăla. Eu nu am dublat, dar mi-aș dori foarte tare. Probabil după ce o să terminăm serialul o să mă duc la tot felul de agenții de casting care fac dublaj pentru desene animate și o să mă înscriu. Chiar îmi place foarte mult să mă joc așa, că până la urmă e o joacă.

„Eu nu mă consider cântăreț”

Dar de cântat? Când intrați în studio?

Vlad: Am deja două piese și lucrez la a treia. Pe mine nu mă interesează trending-ul. Important este să fiu în trending la mine acasă.

Oana: Faci pentru sufletul tău, nu? Să iasă spiritul creativ și creator din el și nu-l interesează. Minte. Să-l vezi cum caută pe YouTube să vadă unde este melodia lui.

Vlad: Mai e o chestie și sunt sincer când spun asta. Eu nu mă consider cântăreț. Îmi place să fac asta pentru că întotdeauna în fiecare piesă, cel puțin în ultimele două pe care le-am făcut acum, am adus o bucățică din povestea mea, din viața mea și în rest nu vreau să fac compromisuri. Adică să cânt orice doar ca să intru în trending și să intru în industria asta muzicală. Cânt ceea ce îmi place, nu sunt semnat nicăeri, îmi
plătesc singur piesele, mi le fac singur și așa mai departe. Și Oana are voce, chiar are.

Oana: Mi-aș dori. Poate o fi un pic de praf de talent. Cred că am o voce cumva mediocră. Nu cred că aș putea să excelez.

Vlad: Acum cerșește complimente. Cânți foarte bine, draga mea.

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *