Arkanian, despre colaborarea de succes cu Antonia: „Este un mentor, o soră mai mare, pe care o iubesc” EXCLUSIV

Solistul îi este recunoscător lui Alex Velea: ”De vreo 3 ani suntem frați, ne înțelegem bine”
Arkanian, despre colaborarea de succes cu Antonia: „Este un mentor, o soră mai mare, pe care o iubesc”  EXCLUSIV

Melodia „Complicated”, pe care Arkanian a lansat-o în colaborare cu Antonia, a avut un succes imens, versurile piesei fiind pe buzele tuturor. Tânărul artist ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Acesta ne-a vorbit despre legătura frumoasă pe care o are cu partenera lui Alex Velea.

Arkanian, dezvăluiri despre viața personală și colaborarea cu Antonia

Arkanian face parte din marea familie Golden Boy Society, astfel că se bucură de tot sprijinul pe care îl oferă Alex Velea. Acesta ne-a dezvăluit că a așteptat momentul potrivit pentru a colabora cu Antonia. Totul a început într-o dimineață, când partenera lui Alex Velea i-a dat un mesaj, explicând că a ascultat piesa și este pregătită de o nouă colaborare de succes.

De asemenea, Arkanian a vorbit și despre viața lui personală, explicând că există cineva care i-a cucerit inima. Tânărul artist trăiește o poveste de dragoste de 5 ani.

De la TikTok, la Golden Boy Society. Cum a început totul?

Arkanian: Un băiat din Vitan care a iubit muzica toată viața lui s-a întâlnit, la un moment dat, cu un alt băiat din Craiova, Alex Velea, care iubește și el muzica. Ne-am înțeles foarte bine, a fost foarte natural. Ne-am văzut, mi-a auzit niște piese, ne-am înțeles bine, iar de vreo 3 ani suntem frați. Nu sunt cu TikTok-ul, încă încerc să îl înțeleg, dar nu pot. Am pus piesa „Complicated” pe TikTok. Am făcut-o cu sora mea mai mare, Antonia, pe care o iubesc. Povestea este simplă.

Ce spune despre piesa cu Antonia: „Am așteptat să fie momentul potrivit”

Spune-mi mai multe detalii despre colaborarea cu Antonia. Cum a fost să lucrezi cu ea?

Arkanian: Într-un cuvânt, superb. Ea în viața mea personală reprezintă foarte multe, este un mentor, o soră mai mare, ne înțelegem și avem o relație bună de ceva timp. Pe plan artistic, mereu mi-a fost frică de momentul în care o să o întreb (n.r. să facă o piesă). Am așteptat să fie momentul potrivit. Acum, mi-a zis producătorul: „Cum ar fi dacă ai face piesa aceasta cu Antonia?”. Mi-a fost frică să îi zic, iar un alt coleg de la Golden l-a întrebat pe Alex (n.r. Alex Velea). Într-o zi, m-am trezit de dimineață cu un mesaj: „Arki, am auzit piesa, let’s get it!”.

Toată lumea a preluat piesa…

Arkanian: Nu mă așteptam. Am făcut-o într-o dimineață la mine la studio. Nu am crezut că o să o scot atât de repede, nu am crezut că o să se întâmple mare lucru. Este prima oară când mi se întâmplă o treabă de genul acesta și îmi dovedește puterea Internetului și puterea unei piese care mișcă. Le mulțumesc tuturor pentru că o ascultă!

Alex și Antonia sunt cumva „mama” și „tatăl” din Golden Boy, ca să zic așa…

Arkanian: Clar. Preferăm să nu folosim cuvintele respective, dar da. Alex este unchiul, iar ea e sora, pentru mine.

Arkanian
Arkanian

„Eu și Alex avem o grămadă de piese, este vorba doar de ce scoatem și când”

Ce ne pregătești pe viitor? Mai faci piese cu Alex Velea și cu Antonia?

Arkanian: Trebuie să fie contextul potrivit. Eu și Alex avem o grămadă de piese, este vorba doar de ce scoatem și când. Personal, dau înainte cu single-urile, urmează destul de rapid să lansez ceva foarte frumos, dar o să vorbesc mai încolo despre acest lucru. Am albumul, sper ca până la toamnă să fie peste tot.

Ca să le răspundem fanilor tăi la o întrebare: ai iubită?

Arkanian: Da, am iubită (râde).

„Am iubită de 5 ani”

De cât timp?

Arkanian: Am iubită de 5 ani. Ne mai certăm, dar ea este sufletul meu.

Cum a fost cu faima, cum a reacționat?

Arkanian: Cum să fie, gelozia există, dar de la un anumit punct e încredere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *