Asiana Peng, declarații despre presupusa nuntă cu Luca Reghecampf! Ce spune despre mama ei: “Nu îi fac față, îmi ia toată energia”

Ce spune Asiana Peng despre nunta cu Luca Reghecampf
Asiana Peng, declarații despre presupusa nuntă cu Luca Reghecampf! Ce spune despre mama ei: “Nu îi fac față, îmi ia toată energia”

Asiana Peng face declarații după ce mama sa a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie, dar ea nu a primit invitație la nuntă. Tânăra în vârstă de 22 de ani susține că nu mai vorbește cu mama ei de ceva timp și face acuzații dure.

Asiana Peng, despre mama sa: “Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru”

Iubita lui Luca Reghecampf spune că se înțelege foarte bine cu tatăl ei, dar nu același lucru îl poate spune despre mama sa. Tânăra mărturisește că nu vorbește cu cea care a adus-o pe lume, în schimb Silvana s-ar înțelege foarte bine cu Luca. Asiana declară că acum, după ce a încheiat studiile, vrea să își găsească un rol în viață și nu vrea să fie parte din aceste scandaluri.

Asiana Peng declară că mama ei vrea neapărat să se căsătorească, deși ei n-ar fi vorbit până acum despre marele eveniment.

„Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru.

Tata, în schimb, este pâinea lui Dumnezeu. Mama are nebunii din astea. Nu cred că astea sunt lucruri făcute de un om normal la cap. Eu sunt un om cerebral, nu mă văd făcând așa ceva. Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea. Îmi pare rău și mă doare că, involuntar, îi fac rău lui Luca și familiei lui. Înainte plângeam și mă învinovățeam pe mine. Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi”, a spus Asiana pentru click.ro.

Asiana Peng: “Nu îi fac față, îmi ia toată energia”

Asiana Peng a mai declarat pentru sursa citată că ar fi fost nevoie de cărți de psihologie pentru a o înțelege pe mama sa. De asemenea, tânăra susține că atunci când a plecat în competiția Survivor, a plecat deoarece se certase cu mama ei. În tot acest timp Silvana a apărut în emisiuni TV pentru a discuta despre evoluția fetei sale la Survivor, deși, spune ea, ar fi rugat-o să nu facă asta.

„Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu îi fac față, îmi ia toată energia. Am citit cărți de psihologie ca s-o înțeleg pe mama. Eu am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea. Mi se oferea o oportunitate să plec. I-am zis să nu facă nimic în legătură cu mine, și când m-am întors de acolo am avut șocul vieții. O chemau la emisiuni, se gătea toată să se ducă. Am blocat-o peste tot”, a mai spus iubita lui Luca Reghecampf.

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.