Luca Reghecampf și-a cerut iubita în căsătorie! Reacția mamei Asianei: “Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari”

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana în casa părinților ei
Luca Reghecampf și-a cerut iubita în căsătorie! Reacția mamei Asianei: “Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari”

Bat clopote de nuntă în familia Reghecampf! Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Asiana Peng. Mama tinerei susține că până acum ea nu a fost invitată la nuntă, deși cererea a avut loc în casa sa.

Luca Reghecampf și-a cerut iubita în căsătorie. Cererea a avut loc în casa Asianei, de față cu părinții ei

Luca Reghecampf a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe Asiana în căsătorie. Mama tinerei a dezvăluit că cererea în căsătorie la ea acasă, de față cu părinții acesteia. Silvana Peng susține că ea nu știe deloc detalii pentru mai departe și consideră că ea nu se ridică la valorile și starurile de multimiliardari. 

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!

În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu follow the money și bunăstarea lor”, a  spus mama Asianei pentru click.ro.

Cine este Asiana Peng. Are peste 50 de medalii din perioada în care a făcut parte din lotul olimpic al României la gimnastică

Asiana Peng este o fostă gimnastă născută în România, tatăl său fiind chinez, iar mama româncă. Tânăra în vârstă de 21 de ani a participat în trecut la numeroase concursuri naționale și internaționale, câștigând o mulțime de titluri la bârnă și la sol. A fost medaliată cu aur la ambele categorii. De asemenea, este fostă concurentă la Survivor România, în perioada în care emisiunea a fost difuzată la Kanal D.

În anul 2015, în urma unui scandal, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică. Silvana Peng a trimis atunci o scrisoare către Ministrul Tineretului și Sportului, menționând mai multe detalii, inclusiv despre condițiile aspre de la lotul național, dar și despre corupție și rasism.

9.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.