Astrologul care a prezis boala regelui Charles revine cu un mesaj puternic despre Camilla. Ce o așteaptă pe regina consoartă în următoarele luni

Urmează o perioadă încărcată pentru Camilla

Scris de: Daoud Andra

09 Apr. 2024

Astrologul care a prezis boala regelui Charles revine cu un mesaj puternic despre Camilla. Ce o așteaptă pe regina consoartă în următoarele luni

Regele Charles a renunțat la o parte din îndatoririle regale, după ce și-a descoperit boala. Monarhul urmează tratament și se concentrează asupra stării de sănătate, iar acest aspect a fost prezis în luna ianuarie, de astrologul prințesei Diana. Ce a spus aceasta recent, despre regina Camilla.

Specialista care a anticipat boala regelui Charles

Familia regală britanică traversează o perioadă dificilă, după ce atât regele Charles, cât și prințesa Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer, la începutul acestui an. Primul care și-a făcut public diagnosticul a fost monarhul, în luna februarie. Deși se știa de la începutul anului că Charles a fost supus unei intervenții chirurgicale, majoritatea oamenilor au crezut că este o problemă minoră.

Vezi și: Regina Camilla, o nouă apariție spectaculoasă la slujba din Joia Mare. Soția Regelui Charles scrie istorie

Prima care a anticipat că este vorba despre probleme serioase a fost astroloaga Debbie Frank, care în trecut a lucrat îndeaproape cu prințesa Diana. În luna ianuarie, Frank a declarat pentru revista Hello:

”Problemele de sănătate pot fi o prioritate pentru Charles și Camilla. Vor dori să-și păstreze energia pentru ceea ce este cu adevărat important și să reducă rutinele și protocoalele regale străine, bazându-se mai mult pe membrii regali mai tineri pentru a le prelua”.

Charles și Camilla, la slujba de Paște

Ce spune despre regina Camilla

În timp ce Kate Middleton stă departe de viața publică de câteva luni, regele Charles a revenit la o parte dintre îndatoriri. Monarhul a reluat întâlnirile de la Buckingham cu premierul britanic, iar în ziua de Paște, a apărut alături de soția sa și alți membri ai familiei regale la slujba de la Catedrala St. George.

În tot acest timp regina Camilla a menținut imaginea familiei regale și a participat la numeroase evenimente și vizite oficiale, în locul soțului ei. Mulți experți regali au spus că este o ocazie excelentă pentru regină să își pună în valoare calitățile și să capete și mai multă vizibilitate și popularitate în rândul supușilor.

Vezi și: Paște atipic pentru Familia Regală. Cum au apărut regele Charles și Camilla la biserică, după anunțul șocant al bolii. Kate și William au lipsit

”Ea își execută cu respect îndatoririle regale. Marte îi face munca dificilă, Saturn este sever și o pune la treabă. Totuși, recompensa ei vine în iulie, care este plin de bucurie”, a mai spus Debbie Frank.

Regina Camilla, regele Charles și frații acestuia au participat pe 31 martie la slujba organizată cu ocazia Paștelui Catolic. Li s-a alăturat și prințul William, însă Kate Middleton a evitat să apară public după anunțul bolii.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *