Regina Camilla, o nouă apariție spectaculoasă la slujba din Joia Mare. Soția Regelui Charles scrie istorie

Regina a atras toate privirile

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2024

Monarhia britanică se confruntă cu o criză fără precedent, după ce regele Charles și prințesa Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer, la începutul acestui an. În această perioadă dificilă, regina Camilla duce pe umeri o presiune uriașă și reprezintă familia regală, ținându-i locul soțului ei. Cum a apărut regina Camilla la slujba din Joia Mare, la Catedrala Worcester? Toată lumea a admirat-o.

Regina Camilla, singură la slujba din Joia Mare

Catolicii din întreaga lume, inclusiv membrii familiei regale britanice, sărbătoresc duminica aceasta Paștele. Este primul an în care familia nu participă în formulă completă la evenimentele și slujbele premergătoare sărbătorii. În timp ce regele Charles și Kate Middleton și-au restrâns la minimum aparițiile publice, regalitatea este reprezentată în această perioadă de către Camilla.

Soția lui Charles a participat joi la slujba de la Catedrala Worcester și s-a întâlnit cu o parte dintre supuși. Soția monarhului a distribuit cadourile, în locul lui Charles, și a participat la slujbă. Regele, pe de altă parte, a înregistrat un mesaj audio pentru popor, care va fi dat publicității în Vinerea Mare.

Citește și: Regina Camilla, apariție spectaculoasă. Cum arată broșa de 10 milioane de dolari purtată de soția regelui Charles FOTO

Regina a purtat un palton alb la slujbă, la care a asortat o pereche de cizme maro și o pălărie cu blană. Detaliul care a atras atenția îl reprezintă cele două broșe de pe reverele paltonului.

Regina Camilla, o nouă apariție spectaculoasă la slujba din Joia Mare. Soția Regelui Charles scrie istorie
Regina a purtat două broșe-bijuterie

Camilla a vorbit despre starea lui Kate Middleton

Cu puțin timp înainte de a participa la slujbă, regina Camilla a efectuat o vizită la o piață de fermieri din Shrewsbury, unde s-a întâlnit cu un grup de susținători regali. Două fetițe i-au oferit postere făcute de ele pentru Kate Middleton și au rugat-o să i le înmâneze prințesei. Regina le-a promis copilelor că darurile vor ajunge la nora ei și a adăugat: ”Știu că Catherine este încântată de toate urările frumoase și de tot sprijinul”.

Citește și: Regina Camilla, noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Cum se simte prințesa

Kate Middleton a anunțat în urmă cu o săptămână că suferă de cancer și că urmează un tratament preventiv. Prințesa de Wales a precizat că se bucură de sprijinul familiei și a făcut apel la decență și intimitate, în această perioadă dificilă pentru ea, William și cei trei copii ai lor. Nu se știe când va reveni prințesa la îndatoririle regale. Supușii se așteaptă să o vadă alături de William și de copii, la slujba organizată în ziua de Paște.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *