Azaleea Necula, dezvăluiri despre colaborarea cu Dan Negru, în televiziune: “E super de treabă, mai îmi dă câte o bomboană!”. Ce sfat prețios i-a oferit celebrul prezentator VIDEO EXCLUSIV

Actrița face echipă cu Dan Negru la Kanal D, la emisiunea de cultură generală
Azaleea Necula, dezvăluiri despre colaborarea cu Dan Negru, în televiziune: “E super de treabă, mai îmi dă câte o bomboană!”. Ce sfat prețios i-a oferit celebrul prezentator VIDEO EXCLUSIV

Azaleea Necula face parte dintre actrițele iubite din noua generație. A jucat în serialul “Profu” și a interpretat diferite roluri în “Lecții de viață”. Tânăra s-a îndreptat și către televiziune, astfel că, de curând, face echipă cu Dan Negru, la Kanal D. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre importanta colaborare. Azaleea ne-a dezvăluit și care a fost cel mai important sfat primit de la starul Dan Negru.

Azaleea Necula, despre noul rol în televiziune

Azaleea Necula, prezentă la Viva! Influencers Party 2022, a explicat că se bucură de schimbare, iar Dan Negru se comportă extrem de frumos cu ea. Starul TV i-a spus că este necesar să fie naturală, fără să se gândească la faptul că este filmată. Mai mult, ea și-ar dori să mai participe la un show în viitor, anume “Bravo, ai stil!”. Tânăra actriță se bucură de sprijinul iubitului său, care este extrem de mândru de ea.

Ego.ro: Azaleea, atâtea schimbări! Acum ești la Dan Negru.

Azaleea Necula: Doamne, este minunat! Îmi place Kanal D. Este o schimbare pentru mine, nu am mai fost niciodată într-o emisiune ca și co-prezentator. Practic asta fac, mă ocup de unul dintre domenii, domeniul beauty. Sunt mai multe domenii, travel, beauty, sport. Practic, eu am o întrebare pentru concurenți, atunci când ajung la o anumită sumă. Oricum, e foarte interesant, îmi place.

Cum te înțelegi cu Dan Negru?

Azaleea Necula: E super de treabă! De fiecare dată zice: „Dă-te la ea, nu vezi că e aici! Dă-te la ea, uite ce fată frumoasă!”. Toată lumea zice: „Păi, are iubit de o grămadă de timp!”. Da, are el ceva cu mine, tot timpul zice că cineva trebuie să se dea la mine, nu știu de ce, cum, dar e super de treabă. Mai avem noi niște bomboane în platou și mi le aruncă pe ascuns, mai îmi dă câte o bomboană, deși nu are voie. Da, e foarte nice.

Azaleea Necula, dezvăluiri despre colaborarea cu Dan Negru, în televiziune
Azaleea Necula, dezvăluiri despre colaborarea cu Dan Negru, în televiziune

„Sunt actriță și asta vreau să rămân, dar îmi place și televiziunea”

Tu oricum ai trecut de la actorie la televiziune. Cum este această schimbare?

Azaleea Necula: Cumva nu am trecut, nu vreau să fac o schimbare. Vreau să le îmbin. Eu, practic, sunt actriță și asta vreau să rămân, dar îmi place și televiziunea și nu zic pas atunci când am o perioadă liberă. Nu poți să joci de fiecare dată într-un film, merg la casting-uri, dar când se ivește o ocazie de genul acesta, o accept cu plăcere. Este foarte diferit, dar nu fac IT, cumva se îmbină frumos.

Care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat Dan Negru atunci când ai început?

Azaleea Necula: În primul rând să fiu eu însămi pentru că mi-a zis că sunt foarte carismatică așa cum sunt și atunci când cineva mă filmează să nu fiu o aparență, să fiu eu. Și chiar atunci când am avut prima emisiune cu el, se uita așa la mine și îmi spunea: „Ia locul meu!”. Și efectiv i-am luat locul și am început să tot zic. Se uita la mine și zicea: „Am venit de curând la Kanal D și uite că mi-a luat cineva locul!”. Mi-au zis și producătorii după că am avut bunul simț și am redat locul lui Dan Negru. (râde) A fost foarte drăguț.

De ce a refuzat să meargă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Te simți mai confortabil într-un platou de filmare sau la o emisiune tip Survivor?

Azaleea Necula: Într-un platou, clar. La o emisiune de tip Survivor îți depășești limitele și încă nu sunt pregătită pentru ceva de genul acesta. Am fost invitată și la Survivor și la toate emisiunile de genul acesta. Am o grămadă de fobii, nu știu să înot. Cel puțin, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” chiar m-au invitat și m-au rugat să vin, dar când am văzut acum ce se întâmplă acolo…cred că aș spune replica pentru a ieși afară din prima secundă. Plănuiesc să merg la o emisiune tot de la Kanal D, nu știu dacă o să se întâmple sau nu, la „Bravo, ai stil!”, ceea ce e mai pe stilul meu. Poate în viitor și un Survivor și alte lucruri, dar deocamdată nu mă simt pregătită.

Ce spune iubitul tău când Dan Negru le spune concurenților să se dea la tine?

Azaleea Necula: E mândru! Noi suntem împreună de mult timp, suntem împreună de 5 ani și, practic, nu mai are gelozia aia. Știe în ce domeniu sunt, m-a văzut și pupându-mă în seriale, filme. Chiar când aveam scene cu alți actori, trebuia să mă pup, venea și se uita. Masochist cumva, cred. Dar s-a obișnuit, adică asta este meseria mea, știe că sunt loială și sunt cum trebuie. E mândru, când îi spun asta, se umfla în pene și zice: „E iubita mea!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat cu net. Sigur NU o recunoști
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *