Bărbatul care a fost marea iubire a Oanei Roman. Au fost împreună timp de 7 ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum

La cei aproape 50 de ani ai săi, fostul iubit al Oanei Roman arată ca un adevărat zeu al Olimpului. Este plin de mușchi și chiar și la vârsta pe care o are face domanele și domnișoarele să suspine în cadrul spectacolelor pe care le susține.

Cu toate acestea, bărbatul are o familie frumoasă. Este căsătorit, iar soția lui i-a dăruit un băiețel, atras și el încă de mic de lumea sportului. Iată cine este bărbatul care a fost marea iubire a Oanei Roman.

Bărbatul care a fost marea iubire a Oanei Roman

Cornel Păsat, celebru coregraf și stripper care a fondat trupa „Flamingo Boys”, și Oana Roman au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii 2000. Au fost împreună timp de 7 ani, însă destinul a făcut ca cei doi să își spună adio, deși mulți în vedeau de nedespărțit. Au pus punct relației în 2007, după ce fiica fostului premier Petre Roman l-a acuzat că ar fi înșelat-o cu o prietenă comună.

Mai mult, se pare că Oana Roman ar fi rămas însărcinată cu Cornel Păsat, însă potrivit spuselor sale nu și-a dorit să păstreze sarcina și a făcut avort.

Cornel Păsat și Oana Roman
Cornel Păsat și Oana Roman

Ambii și-au refăcut, ulterior, viața. Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei și au împreună o fetiță de 9 ani, pe Isabela. Însă de doi ani, lucrurile au luat o turnură neașteptată în relația lor. Au divorțat la notar, dar au rămas împreună. În cele urmă, de curând, s-au și despărțit, nu fără scandal însă.

De partea cealaltă, despre Cornel Păsat se poate spune că este un bărbat împlinit. De 10 ani este căsătorit cu Bianca, femeia care i-a dăruti un băiețel, pe Dryas, acum în vârstă de 4 ani. Bianca are grijă ca soțul ei să fie mereu în formă maximă. Nu doar că îi gătește, ci are grijă și de nutrienții pe care trebuie să consume acesta, fiind specializată specialist în domeniu.

Soția e polivalentă, face mai multe lucruri! E consultant nutrițional și personal trainer. Mai nou, îmi face și mie program de nutriție și toată lumea se întreabă de ce arăt atât de bine.

Consum pește de trei ori pe săptămînă, uneori carne de vită sau porc, dar gătită sănătos. În rest legume, fructe verzi. Evit pe cât se poate carbohidrații și prăjelile, mai ales. Nevastă-mea gătește, mai gătesc și eu din când în când ca s-o răsfăț, dar ea știe cum să le facă cât se poate de sănătos”, a povestit dansatorul pentru Click!

Cornel Păsat
Cornel Păsat

„Flamingo boys”, cea mai cunoscută trupă de striptease masculin din România

Cornel Păsat este în continuare liderul trupei „Flamingo Boys” și chiar dacă nu mai este vreun tinerel, se ține foarte bine. La cei 49 de ani ai săi are un corp de invidiat. Este plin de mușchi, și în continuare la fiecare spectacol reușește să le facă pe doamne și domnișoare să tresalte atunci când apare pe scenă alături de colegii săi.

Pe lângă pasiunea pentru dans, Cornel Păsat și descoperit și alte două noi hobby-uri: croitoria și fotografia.

Suntem 6 băieți în trupă acum. Avem un concept nou, vom deschide acum un club din Regie. Specatacolul se numește „Seara fetelor” și îl facem în Regie în fiecare miercuri. Joi avem spectacol și la Constanța.

Turneul are loc pe tot parcursul lunii martie, apoi continuăm cu petrecerile private corporate, mai performăm la zile de naștere, petrecerea burlăcițelor, apoi vara la mare iar avem o serie de spectacole. E de muncă! Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou!

În pandemie, m-am apucat de croitorie și de fotografie. Eu fac costume pentru trupă, dar și costume pentru gimnastica de scenă”, a declarat coregraful.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.2 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *