Oana Roman a dezvăluit cine e bărbatul care a fost dragostea vieții ei: “Până în momentul ăsta, da”. Imagini de colecție cu cei doi

Nu este vorba despre tatăl fiicei ei

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2024

Oana Roman a încheiat, anul trecut, o relație de 10 ani cu Marius Elisei. Cei doi au fost și căsătoriți și au o fiică împreună, însă vedeta spune că nu el este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Fiica lui Petre Roman, mai sinceră ca niciodată cu privire la trecutul ei amoros.

Cine a fost marea dragoste a Oanei Roman

La începutul anilor 2000, relația dintre Oana Roman și dansatorul Cornel Păsat ținea primele pagini ale ziarelor. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani și păreau făcuți unul pentru celălalt, însă s-au despărțit când nimeni nu se aștepta. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața, însă Oana nu l-a putut uita pe fostul ei iubit, chiar dacă au trecut 17 ani de când relația lor s-a încheiat.

Invitată în podcastul prietenei sale, Anamaria Prodan, Oana Roman a dezvăluit că, până în acest moment, Cornel Păsat a fost iubirea vieții ei. Oana spune că lasă destinul să o surprindă și că speră ca adevărata iubire a vieții ei să apară în viitor.

Citește și: Oana Roman a răbufnit. Ce a dezvăluit la scurt timp de la moartea Mioarei Roman. ”Să îşi vadă de viaţa lui, să o lase pe mama să se odihnească în pace”

”Anamaria Prodan: A fost Cornel Păsat iubirea vieții tale?

Oana Roman: Eu vreau să cred că iubirea vieții mele poate de acum încolo va apărea.

Anamaria Prodan: Până în momentul ăsta.

Oana Roman: Până în momentul ăsta, da” – a fost dialogul dintre cele două.

Oana și Cornel, pe vremea când formau un cuplu

Are doar cuvinte de laudă la adresa lui

Oana Roman și Cornel Păsat au fost împreună timp de 8 ani, după care fiecare a ales să meargă pe drumul său. Vedeta nu are resentimente față de fostul membru al trupei Flamingo Boys și a vorbit despre determinarea și pasiunea pe care acesta a avut-o în meseria lui.

”În 8 ani, n-am simțit nicio diferență de educație dintre mine și Cornel. Era un băiat foarte educat, cu extrem de mult bun-simț. Este un om care este foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui, și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și, mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze. Eu cred că doar trăind împreună, pentru el a fost important.

Citește și: Cine este bărbatul care le-a susținut pe Oana Roman și fiica ei, la înmormântarea Mioarei Roman: ”Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn”

El a evoluat profesional. Când am mers prima dată în America împreună, toți banii pe care a reușit să îi strângă, el nu și-a cumpărat un vârf de ac și cu toți banii ăia a plătit bilete ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe. Și-a dorit foarte mult”, a precizat Oana.

Din ce motiv s-au despărțit

Oana Roman a recunoscut că ruptura relației a survenit din cauza ei. Vedeta spune că se purta urât cu iubitul ei de la acea vreme și că, la un moment dat, lucrurile nu au mai funcționat între ei. Mai mult, Cornel Păsat își dorea să își întemeieze o familie, iar Oana nu se simțea pregătită să devină mamă atunci.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Oana Roman și bunicii săi: ”Bunica era frumoasă, elegantă”. Cu ce se ocupau de fapt aceștia, detalii mai puțin știute

”În 8 ani de zile eu m-am purtat absolut îngrozitor cu el, pentru că eram tâmpită. Am avut perioade foarte aiurea, nu reușeam să mă echilibrez și mă purtam urât cu el. El cu mine, nu. Nu am avut nicio urmă de gelozie, pentru că nu m-a făcut să simt asta nicio secundă.

Ne-am despărțit pentru că eu mă purtam aiurea și nu-mi doream încă familie și nici să am copii. Eu am refuzat să fac copii atunci și el, într-o zi, și-a dorit foarte tare chestia asta. Relația noastră s-a stricat mai degrabă din cauza mea”, a mai spus Oana Roman.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce schimbari majore vor fi in luna Mai pentru toate zodiile. O perioadă benefică în...
7 zodii au succes mare in luna Mai 2024: Fecioara…
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *