Imagini nemaivăzute cu Oana Roman și bunicii săi: ”Bunica era frumoasă, elegantă”. Cu ce se ocupau de fapt aceștia, detalii mai puțin știute

Ce meserie a avut tatăl Mioarei Roman

Scris de: Daoud Andra

27 Feb. 2024

Oana Roman a trecut prin clipe extrem de dificile, după ce și-a pierdut mama, în urmă cu câteva zile. Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, la azilul din Snagov unde era internată. În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut publice imagini din arhiva personală, cu bunicii ei.

Cum arătau bunicii Oanei Roman

Catinca și Oana Roman și-au înmormântat mama luni, 26 februarie. Mioara Roman s-a stins din viață în somn, la azilul unde era internată de ceva vreme. De-a lungul timpului, fiica sa cea mică a vorbit în repetate rânduri despre legătura specială pe care a avut-o cu familia, în special cu bunicii. La un moment dat, Oana a publicat pe internet fotografii din arhiva personală, cu bunicii ei, și a scris în dreptul lor:

Citește și: Oana Roman, copleșită de durere. Ce mesaj a postat, după moartea mamei sale, Mioara Roman VIDEO

”Azi m-am trezit cu gândul la bunicii mei. La poveștile despre viața lor grea din timpul războiului și apoi frumoasă și plină de călătorii căci bunicul a fost ambasador în peste 10 țări, timp de peste 30 de ani. Bunica era frumoasă, elegantă și foarte riguroasă în tot ce făcea. Tataie era blând și bun, iar momentele când stăteam, foarte mică fiind, cu capul la pieptul său, sunt cele mai tandre momente pe care mi le aduc aminte din viața mea. Am reușit să păstrez multe poze cu ei și multe amintiri de neprețuit. Gândindu-mă azi la ei am avut o stare de bine, de tihnă și mângâiere și mi-am propus să trec mai târziu să le aprind o lumânare la locul lor de veci!”, scria Oana pe internet, în urmă cu ceva timp.

De ce Oana Roman nu i-a putut fi alaturi mamei sale in ultimele clipe. Unde se afla vedeta, de fapt
Oana Roman și mama sa, Mioara

Din ce familie provenea Mioara Roman

Atât tatăl, cât și mama Oanei Roman proveneau din familii influente. Tatăl Mioarei Roman, bunicul matern al Oanei, a fost ambasador în anii ’60, după cum a dezvăluit chiar ea. Și bunica maternă era o femeie modernă, nu doar cochetă. Mama Mioarei Roman avea permis de conducere și era șoferul soțului ei, care nu conducea. Bunica Oanei avea o mașină marca Mercedes, încă din anii ’60, la volanul căreia se plimba peste tot.

Citește și: De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe. Unde se află vedeta, de fapt FOTO

Datorită bunicilor ei materni, Oana Roman a avut parte de o educație aleasă, după cum a spus chiar ea. Petre Roman, pe de altă parte, provine dintr-o familie mixtă. Tatăl său, Valter Roman, a fost de origine evreiască și a participat activ la războiul civil din Spania. Mama sa, Hortensia Vallejo, a fost o activistă comunistă care provenea dintr-o familie catolică spaniolă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *