Oana Roman, copleșită de durere. Ce mesaj a postat, după moartea mamei sale, Mioara Roman VIDEO

Oana i-a adus un ultim omagiu mamei sale

Scris de: Daoud Andra

26 Feb. 2024

Oana Roman, copleșită de durere. Ce mesaj a postat, după moartea mamei sale, Mioara Roman VIDEO

Oana și Catinca Roman trec prin clipe extrem de dificile, după moartea mamei lor. Cu puțin timp înainte de înmormântarea Mioarei Roman, fiica sa cea mică a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Ce a transmis vedeta, pe Instagram, cu puțin timp înainte de înmormântare.

Mesajul transmis de Oana Roman după moartea mamei ei

Mioara Roman s-a stins din viață vineri, 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a murit la azilul din Snagov, unde era internată de câteva luni, din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta. Fiica sa cea mică, Oana, s-a întors urgent din vacanța din Egipt, în care se afla.

Cei care au cunoscut-o pe Mioara Roman și-au putut lua rămas bun de la ea, zilele acestea, la priveghi. Cu puțin timp înainte de înmormântare, fiica sa cea mică a transmis un mesaj copleșitor pe rețelele de socializare. Oana a distribuit pe Instagram o secvență dintr-un interviu mai vechi al Mioarei Roman și a scris în dreptul ei: ”Să rămână aceste vorbe: poate că generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul. RIP”.

Citește și: Cum a venit Petre Roman să-și ia rămas bun de la Mioara Roman. Ce ținea în mână, primele imagini

Oana Roman, copleșită de durere. Ce mesaj a postat, după moartea mamei sale, Mioara Roman
Mesajul publicat de Oana Roman

Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman

În weekend, Oana Roman a anunțat unde va fi înhumată mama sa. Cei care au cunoscut-o pe Mioara Roman o pot conduce pe ultimul drum luni, 26 februarie, după cum a anunțat fiica ei cea mică.

”Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Locul exclusivist în care a trăit Mioara Roman. Cum arată căminul de lux, de fapt: “Mai bun nu există în România”

Oana și Catinca Roman au făcut tot posibilul să îi îndeplinească mamei lor ultimele dorințe cu privire la înmormântare.

”Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care se ocupă de înmormântare, pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *