Cum a venit Petre Roman să-și ia rămas bun de la Mioara Roman. Ce ținea în mână, primele imagini

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6, slujba de înmormântare având loc la aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14:00. Printre primii apropiați care au venit să aprindă o lumânare la catafalc a fost chiar fostul ei soț, Petre Roman. Bărbatul a fost surprins în ipostaze emoționante.

Petre Roman, omagiu pentru fosta lui soție

Duminică după-amiază, 25 februarie 2024, Petre Roman a venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, de care a divorțat în anul 2007. Amintim că cei doi au fost căsătoriți mai bine de 30 de ani.

Familia Mioarei Roman a decis ca aceasta să-și doarmă somnul de veci într-un sicriu alb, depus deja la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Printre primii apropiați care au venit să îi aducă un omagiu s-a numărat fostul ei soț, Petre Roman.

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007

În timpul vieții, Mioara Roman a vorbit foarte frumos despre iubirea pentru Petre Roman, mărturisind că a fost iubirea ei profundă, care a însoțit-o pe parcursul unei călătorii pline de încercări și bucurii.

Mioara și Petre Roman au format unul dintre cele mai longevive cupluri de pe scena politică, căsătoria lor durând peste trei decenii. Totuși, în anul 2007, cei doi s-au despărțit, motivul fiind apariția unei alte femei în viața lui, Silvia Chifiriuc.

Deși erau despărțiți de 17 ani, iată că azi, 25 februarie 2024, în aceste momente de tristețe profundă, Petre Roman și-a dorit să fie printre primii care își iau rămas bun de la Mioara Roman, aducându-i un omagiu discret și un buchet de flori albe. Potrivit Spynews, acesta a petrecut câteva momente în interiorul bisericii, i-a adus flori fostei sale soții, apoi a plecat (vezi FOTO în galerie).

Citește și Cum s-au cunoscut Petre și Mioara Roman, de fapt. Povestea ei l-a fascinat pe fostul premier al României

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *