Bărbatul care a fost primul iubit al Gabrielei Cristea. Pentru el s-a zvonit că ar fi fugit de acasă, ce spunea însă acesta

Au fost împreună în urmă cu 30 de ani

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2024

Gabriela Cristea formează, în prezent, o familie alături de Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe. Vedeta a trecut și printr-un mariaj eșuat, însă puțini știu cine a fost primul ei iubit. La 18 ani, bruneta a făcut o pasiune pentru un bărbat care lucra în televiziune și chiar s-a spus că ar fi fugit de acasă pentru el.

Cine a fost primul iubit al Gabrielei Cristea

În prezent, Gabriela Cristea poate spune că este o femeie împlinită în toate domeniile vieții. Are o familie frumoasă, o carieră de succes în televiziune, iar de curând a devenit și antreprenoare. Puțini știu însă cine a fost primul iubit al vedetei și cel care i-a făcut cunoștință cu lumea televiziunii.

Citește și: Gabriela Cristea a dezvăluit care a fost primul ei salariu: “Am făcut eforturi foarte mari”. Prezentatoarea nu s-a eschivat să vorbească despre asta

Potrivit informațiilor din presă, la 18 ani, vedeta se iubea cu un bărbat pe nume Bogdan Santea, care lucra la Televiziunea Română. Se întâmpla în urmă cu 30 de ani, iar el a fost cel care a introdus-o în lumea televiziunii. La un moment dat, s-a zvonit că vedeta ar fi fugit de acasă pentru el, însă acesta a infirmat zvonurile. Fostul iubit al Gabrielei Cristea are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

“Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, a spus Bogdan Santea în urmă cu câțiva ani, potrivit Libertatea.

Bărbatul care a fost primul iubit al Gabrielei Cristea. Pentru el s-a zvonit că ar fi fugit de acasă, ce spunea însă acesta
Bogdan Santea, bărbatul cu care Gabriela Cristea a avut o relație la 18 ani

Mărturisiri sincere despre divorț

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader, între anii 2008 și 2013. Vedeta de televiziune a povestit, la un moment dat, că a avut parte de numeroase provocări pe parcursul celor cinci ani de mariaj. Primele semne că ceva nu este în regulă le-a primit la puțin timp după căsătorie, când regretatul afacerist a făcut o criză de gelozie.

Treptat, lucrurile s-au degradat și mai mult, iar Gabriela Cristea, care muncea foarte mult în acea perioadă, a descoperit că i-a dispărut o sumă foarte mare de bani din conturi. În momentul în care au decis să pună punct mariajului, Marcel Toader i-a spus că are patru zile la dispoziție să se mute din casă.

Citește și: Cât costă un borcan de zacuscă făcut de Gabriela Cristea. Ce produse preparate de ea, pe lângă cozonaci, a scos prezentatoarea la vânzare

”Era ok când ne-am căsătorit. M-am trezit într-o zi că el îmi spune: casa e a mea, ușa a ta. Și mi-a zis că în patru zile eu trebuie să mă mut. Era casa lui. Primul semn l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten și eu am pus telefonul pe speaker și omul m-a sunat să mă felicite pentru căsătorie. Atunci a avut prima criză cu cine e ăsta, cum își permite și atunci ar fi trebuit să mi se aprindă beculețul. Încet, încet relația a început să se deterioreze din ce în ce mai grav”, a povestit prezentatoarea TV, în cadrul unui podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *