Gabriela Cristea poate spune că este o femeie împlinită, pe toate planurile. Are o familie fericită, o carieră de succes, iar de curând a devenit și antreprenoare. Cu toate acestea, au existat voci care au criticat-o pentru prețurile pe care le cere pentru produsele pe care le vinde, iar vedeta a ținut să pună punctul pe ”i”. A vorbit despre primul ei salariu și le-a închis gura răutăcioșilor.
Gabriela Cristea și-a construit o carieră de succes în televiziune, iar de curând a devenit și femeie de afaceri. Vedeta de la Antena Stars are un business cu haine și altul cu produse alimentare. Afacerea cu zacuscă, dulceață și cozonaci, lansată recent, i-a adus prezentatoarei TV o serie de critici în mediul online.
Vedeta a ținut să le răspundă celor care i-au lăsat mesaje și comentarii negative. Gabriela Cristea a punctat faptul că muncește de dimineața până seara pentru familie și că nu pe ea ar trebui să o critice, ci pe aceia care nu fac nimic. Cu această ocazie, soția lui Tavi Clonda a dezvăluit și care a fost primul ei salariu, când s-a angajat.
”Ce credeți? Nu de mine care muncesc ar trebui să vă luați, ci de trântorii care așteaptă și întind mâna să li se dea, dar nu, ăia sunt buni. (…) Eu m-am născut în perioada în care chiar trebuia să muncești ca să câștigi un ban. Primul meu salariu, asta se întâmpla prin 1994, am avut 100 de dolari, era un salariu bunicel la vremea respectivă. Evident că acum nu ne-ar ajunge nici de utilități. De atunci de la 100 de dolari și până în prezent am făcut eforturi foarte mari”, a transmis Gabriela Cristea, într-un filmuleț pe Facebook, intitulat sugestiv ”Pledoarie pentru trântori, fuduli și mâncători de emoticon cu moț”.
Brand-ul de produse alimentare pe care le produce Gabriela Cristea se intitulează Fărâma. Pe site-ul acesteia, sunt la vânzare cozonaci cu diferite umpluturi, zacuscă și dulceață de două feluri. Cozonacii cu cremă de ciocolată, nuci și fistic și o variantă atipică de cozonac cu umplutură de măr, nuci și caramel sărat costă între 85 de lei și 140 de lei bucata.
Zacusca, simplă sau cu fasole, costă 33,5 lei borcanul, iar dulceața de ardei iuți și cea de portocale au prețuri de 26,5, respectiv 28,5 lei borcanul. Vedeta creează și locuri de muncă pentru cei care se pricep la bucătărie și a anunțat recent că face angajări. Gabriela Cristea caută persoane cu sau fără experiență, pasionate de gastronomie, care să lucreze în laboratorul ei de la Crevedia, potrivit unui anunț publicat pe internet de curând.