Gabriela Cristea a dezvăluit cum a reușit să renunțe la fumat. Prezentatoarea TV obișnuia să termine un pachet pe zi

Iată cum a reușit Gabriela Cristea să renunțe la fumat!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, dar și una dintre cele mai urmărite vedete în mediul online, astfel că aceasta își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei personală. Sau atunci când nu face asta, postează rețete. De curând, însă, soția lui Tavi Clonda le-a mărturisit internauților cum a reușit să se lase de fumat.

Metoda uluitoare prin care Gabriela Cristea s-a lăsat de fumat

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Când nu apare la televizor, fanii o pot vedea pe brunetă pe rețelele sociale, acolo unde este extrem de activă.

Ori de câte ori îi permite timpul, moderatoarea împărtășește cu fanii ei fel de fel de rețete și nu numai. Recent, vedeta le-a povestit internauților cum a reușit să se lase de fumat, în urmă cu 15 ani de zile.

”În urmă cu 15 ani am renunțat la fumat și am făcut-o foarte, foarte ușor. Nu fumam țigări foarte tari, dar fumam destul de mult la vremea respectivă, aproape un pachet pe zi. Cu toate acestea, am reușit să mă las foarte simplu.”, și-a început mărturisirea vedeta.

”Într-o zi am hotărât că vreau să mă las și m-am lăsat”

Soția lui Tavi Clonda a spus modalitatea prin care a scăpat rapid și ușor de unul dintre cele mai mari vicii. ”Într-o zi am hotărât că vreau să mă las și m-am lăsat.

Am avut acel pachet de țigări, ultimul pachet, multă vreme așezat udeva foarte, foarte aproape de mine și nu m-am mai atins, de atunci, de țigări”, a transmis Gabriela Cristea, pe TikTok.

Citește și Ce vrea să studieze Gabriela Cristea, la 49 de ani. Plănuiește să se înscrie la o academie în Spania: ”Înveți mai mult”!

Ce îi sfătuiește pe oamenii care doresc să renunțe la fumat

În continuare, bruneta a venit și cu un sfat pentru oamenii care doresc să renunțe la fumat. Ea nu recomandă nimănui să o ia treptat, adică să reducă numărul de țigări fumate pe zi până să ajungă să nu mai fumeze deloc. Moderatoarea a spus că ea a renunțat definitiv, iar beneficiile nu au întârziat să apară.

”Beneficiile au fost atât de multe și atât de bune, încât am hotărât că e mai bine să renunț definitiv la fumat. Nu cred în povestea că o iau treptat, renunț prima dată la două, trei țigări, nu este cazul”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și Ce a răspuns Cristina Șișcanu, când a fost întrebată despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *