Ce vrea să studieze Gabriela Cristea, la 49 de ani. Plănuiește să se înscrie la o academie în Spania: ”Înveți mai mult”

Iată ce are de gând să studieze soția lui Tavi Clonda!

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din România. La cei 49 de ani ai săi, bruneta are o familie frumoasă și o carieră impresionantă în televiziune, însă nu are de gând să se oprească aici. Vedeta vrea să se înscrie la o academie în Spania. Iată ce își dorește să studieze!

Gabriela Cristea are de gând să revină pe băncile școlii

Gabriela Cristea se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea are un soț care o iubește enorm și două fetițe minunate, iar pe plan profesional lucrurile merg extrem de bine pentru vedetă.

Cu toate astea, partenera de viață a lui Tavi Clonda nu are de gând să se oprească aici. Bruneta are planuri mari și dorește să se înscrie la o academie în Spania, unde va învăța tainele patiseriei.

Te-ar mai putea interesa și Ce a răspuns Cristina Șișcanu, când a fost întrebată despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”!

”Mi s-a părut neplăcut și negativ”

Studiile respective se țin la Sitges, undeva lângă Barcelona, Spania. Dacă se va hotărî să le urmeze, Gabriela Cristea va sta plecată de acasă timp de aproximativ o lună de zile.

”Am avut o surpriză neplăcută. Am stat de vorbă cu o doamnă chef patiser, care a venit și cu care o să lucrăm împreună. (…) Surpriza a fost că i-am spus ”Doamnă, m-aș duce și eu să fac un curs de patiserie, de gătit” și ea mi-a zis, după ce a stat lângă mine, după ce a văzut cum gătesc: ”Nu cred că ai mai putea să înveți ceva de la cursurile din România, doar dacă te duci pe afară, pentru că n-ai ce să mai înveți mai mult decât știi la momentul ăsta”.

Mi s-a părut neplăcut și negativ pentru că te aștepți să te duci la un curs și să înveți ceva. (…) Mă bate un gând să plec în Spania. Lângă Barcelona, la Sitges, este o academie și organizează cursuri de o lună de zile fix pe zona asta de patiserie”, a spus prezentatoarea TV, la Xtra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și Obiceiul nebănuit pe care Gabriela Cristea nu-l suportă la Tavi Clonda: “Am tot încercat să remediez situația”. Vedeta și-a dat soțul de gol!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *