Bărbatul care i-a fost alături necondiționat Ancăi Țurcașiu: „Eu eram prima persoană căreia îi spunea când avea ceva pe suflet”

Anca Țurcașiu, momente emoționante din copilărie
Bărbatul care i-a fost alături necondiționat Ancăi Țurcașiu: „Eu eram prima persoană căreia îi spunea când avea ceva pe suflet”

Anca Țurcașiu (53 de ani) a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, alături de tatăl său, în vârstă de 86 de ani. Solista are o relație extrem de apropiată cu părintele ei, ținând cont că este singurul pe care îl mai are în viață.

Anca Țurcașiu, susținută întotdeauna de tatăl ei

Anca Țurcașiu a făcut mărturisiri emoționante la PRO TV! Invitată în emisiunea lui Măruță, împreună cu tatăl său, cântăreața s-a destăinuit. Cei doi au depănat amintiri din copilăria vedetei, dar au oferit detalii și despre femeia pe care au pierdut-o, și anume, Elena Țurcașiu, mama Ancăi.

„Noi am petrecut mult timp împreună față de mulți părinți și copii, Anca a fost întotdeauna aproape de mine și mi-a plăcut să mă apropii de ea. Am avut și eu afecțiunile mele, mai ales literare și poetice, cu asta am atras-o.

Eu eram prima persoană căreia îi spunea când avea ceva pe suflet. Mama a fost aceea care a luat-o de ciuf și a dus-o la profesoara de canto. Mama ei a fost cea care a luat-o și i-a zis să cânte”, a declarat tatăl Ancăi Țurcașiu, în direct la tv.

Citește și: Dieta pe care o ține Anca Țurcașiu. Ce a scos definitiv din alimentație. Așa reușește să arate perfect la 53 de ani

Bărbatul care i-a fost alături necondiționat Ancăi Țurcașiu. Tatăl a ajutat-o enorm

Anca Țurcașiu nu și-a ascuns niciodată dragostea pentru tatăl ei, ba din contră, a mărturisit că părintele ei i-a insuflat pasiunea pentru poezie.

„Tata a fost părintele care în loc să îmi citească povești, îmi citea poezii. De asta iubesc poezia, datorită lui. Eu am emoții în acest moment, sunt atât de fericită și emoționată. Datorită lor am făcut cam toate lucrurile importante din viața mea. Ca părinte e atât de important să îți duci copilul către ceea ce consideri că îi face cel mai bine”, a adăugat și îndrăgita cântăreață.

„Am o poveste drăguță cu tata, aveam vreo 7 ani, intrasem în școala de atletism de performanță și era un cross pe care trebuia să îl parcurg. La start, fiind 100 de copii, în clipa în care s-a dat startul m-am împiedicat și am căzut. Tata îmi spusese înainte orice ar fi să termin cursa. Eram plină de sânge, călcaseră și copiii pe mine, dar nu m-am oprit până la finish”, a mai povestit Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Citește și: Cine este noul bărbat din viața Ancăi Țurcașiu. E mult mai tânăr decât ea: “Normal că m-a așteptat cu un trandafir alb” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *