Bărbatul care i-a fost alături necondiționat Tinei Turner. Au trăit împreună o poveste impresionantă

Erau împreună din anul 1985

Scris de: Daoud Andra

25 May. 2023

Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Artista de origine americană locuia, de aproximativ un deceniu, împreună cu soțul ei în Elveția. Cine este bărbatul care i-a fost alături necondiționat Tinei Turner, până în ultima zi de viață.

Erwin Bach, bărbatul care i-a fost alături necondiționat Tinei Turner

Dacă pe plan muzical era întotdeauna o explozie de energie și bucurie, în viața personală Tina Turner s-a confruntat cu numeroase greutăți. A avut un mariaj cu un soț abuziv, despre care a vorbit public în urmă cu câțiva ani. După ce s-a despărțit de el, a găsit liniștea alături de cel care i-a fost alături până în ultima zi de viață.

Citește și: Tina Turner, o viață marcată de drame. Moartea băieților săi a devastat-o. Cu ce boală grea se confrunta

Erwin Bach, bărbatul de origine germană care a cucerit-o pe Tina Turner după divorț era cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, după mai bine de 25 de ani de relație, și s-au stabilit în Elveția, lângă Zurich, unde locuiau și în prezent. Soțul artistei i-a fost alături pe parcursul ultimelor decenii și a susținut-o până în ultima zi.

Bărbatul care i-a fost alături necondiționat Tinei Turner. I-a donat propriul rinichi
Tina Turner (mijloc) și soțul ei (dreapta), în ziua nunții

Cum s-au cunoscut cei doi

Tina Turner l-a întâlnit pe Bach în anul 1985, pe aeroportul din Dusseldorf. El era unul dintre directorii casei europene de discuri EMI. A fost dragoste la prima vedere și de atunci au rămas împreună, chiar dacă nunta au făcut-o mult mai târziu. Artista a declarat public faptul că Erwin Bach a ajutat-o să găsească fericirea și că a simțit o chimie extraordinară de când l-a văzut prima dată.

Citește și: De ce boală suferea Tina Turner. Celebra artista a murit la 83 de ani. „Lumea a pierdut o legendă a muzicii”

„Să mă îndrăgostesc de soțul meu, Erwin, a fost un alt exercițiu despre a părăsi zona mea de confort, de a fi deschisă la darurile neașteptate pe care viața le are de oferit”, a scris ea în „Happiness Becomes You: A Guide to Changing Your Life for Good”.

La 27 de ani de când s-au cunoscut, cei doi au decis să se căsătorească. După nunta care a avut loc în anul 2013, starea de sănătate a legendei muzicii rock’n’roll a început să se deterioreze treptat. La mai puțin de o lună de la nuntă a suferit un accident vascular cerebral, iar în anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer.

Artista a apelat și la metode alternative de tratament, iar acest lucru a dus la insuficiență renală. Atunci când a aflat că Tina are nevoie de un transplant renal, Bach nu a stat pe gânduri și i-a donat unul dintre rinichii lui. Compatibilitatea a fost foarte mare, iar operația din 2017 a fost un succes.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *