Bărbatul celebru cu care Mirela Vaida a fost într-o relație, înainte de a-și cunoaște soțul. Detalii mai puțin știute

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida de 13 ani
Bărbatul celebru cu care Mirela Vaida a fost într-o relație, înainte de a-și cunoaște soțul. Detalii mai puțin știute

Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi, are o familie împlinită. Alături de soțul ei are trei copii și este foarte fericită. Puțini sunt cei care sunt cine este bărbatul celebru cu care Mirela Vaida a fost într-o relație, înainte s-și cunoască soțul.

Bărbatul celebru cu care Mirela Vaida a fost într-o relație înainte să-și cunoască soțul

Mirela Vaida a debutat în muzică în 2002, atunci când mergea la diferite concerte și festivaluri. Tot atunci, vedeta l-a cunoscut pe Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, care era în vogă în anii respectivi. Relația dintre Mirela Vaida și Claudiu Popescu nu a durat foarte mult. După doar un an, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Mirela Vaida, căsătorită cu Alexandru Vaida de 13 ani: „Am avut noroc de soțul meu”

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de aproximativ 13 ani și au împreună trei copii, o fată și doi băieți. Recent, vedeta a vorbit în cadrul unui podcast despre cât de dificil le-a fost să facă copii și câte greutăți au întâmpinat în perioada respectivă. Prezentatoarea TV nu reușea să rămână însărcinată, iar soțul ei a susținut-o în permanență. Mirela Vaida a povestit că a pierdut două sarcini și a suferit foarte mult. Ulterior a mers la multe mănăstiri și biserici, acolo unde s-a rugat.

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate,  are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram. Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic. Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.

Bunica făcuse 7 copii, vreo doi muriseră, eram dintr-un neam care făcea copii și zic: domnule, cum să pot eu să nu fac copii, ar fi cel mai mare blestem și uite așa m-am chinuit mult, mult. Am mers peste tot, la tot felul de biserici, la tot felul de oameni care să-mi spună ce să fac și chiar nu mai aveam speranțe”, a povestit Mirela Vaida.

5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.