Mirela Boureanu Vaida pleacă de la Antenă? Amalia Bellatoni: „O deranjează prezența mea”

Mirela Vaida a avut reacții acide față de unii invitați din platoul emisiunii Acces Direct
Mirela Boureanu Vaida pleacă de la Antenă? Amalia Bellatoni: O deranjează prezența mea

Mirela Boureanu Vaida pleacă de la Antenă? Sunt tot mai multe indicii care arată că vedeta ar putea părăsi în scurt timp postul de televiziune. Motivul este legat de prezența în platoul emisiunii a invitatei permanente Amalia Bellatoni.

Amalia Bellatoni: „Este foarte prost educată”

În noul format al emisiunii Acces Direct, Amalia Bellatoni este invitată permanentă. Rolul ei este să dezbată subiectele alături de ceilalți invitați. De multe ori însă, Mirela Vaida a avut un comportament agresiv la adresa fostei concurente de la Chefi la cuțite, iar când aceasta își exprima un punct de vedere, prezentatoarea era foarte tranşantă.

În urmă cu câteva zile, moderatoarea emisiunii s-a enervat la culme și a dat-o afară pe Amalia Bellatoni din platou spre surprinderea tuturor. După incident, aceasta din urmă a făcut declarații jignitoare la adresa Mirelei Vaida, despre care a spus că este „foarte prost educată”, acuzând-o totodată că reacționează astfel pentru că i-ar fi „frică” să nu îi ia locul.

„Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci mă duc ca să comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie să modereze, nu să își spună părerile. Doar că orice aș comenta, ea îmi taie vorba, nu am voie să spun nimic. Cu siguranță are o problemă personală cu mine, nu e prima dată când face asta.

Când mă duc acolo nici măcar nu salută, este foarte prost educată… Ea are o problemă personală cu mine pentru că insist mereu pe viața de familie, pe respectul pe care trebuie să îl aibă, reciproc, soții între ei. Ea întotdeauna dă în mine, spune că am disperat-o cu „amore”, chestiuni din astea.” a spus Amalia Bellantoni, pentru Fanatik.ro.

Mirela Vaida și Amalia Bellatoni, „la cuțite”
Mirela Vaida și Amalia Bellatoni, „la cuțite”

Are Mirela Vaida probleme în căsnicie? „Poate e și un pic de gelozie feminină”

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite susține că multe dintre opiniile lor devin contradictorii atunci când vine vorba de familie. Ea sugerează că Mirela Vaida ar putea avea probleme în căsnicie și din acest motiv ar ajunge să reacționeze astfel.

„O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine.

Poate e și un pic de gelozie feminină. Cred că viața ei de familie, cea de acasă, că de aici pleacă toate chestiunile astea, nu este la nivelul dorit. Iar eu când spun că femeia este responsabilă, dar și bărbatul, atunci când unul dintre parteneri fuge, apare problema.

Ea spune că atunci când ai trei copii și au febră nu o mai interesează de bărbat. Dar este greșit, trebuie să ai grijă și de el. Că dacă nu îi dai de mâncare va mânca în altă parte. Oricât ar fi de înțelegător, dacă nu ai grijă de el, îl dai deoparte, știi cum e, caută o ciorbă caldă”, a continuat fosta concurentă a show-ului de gătit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *