Totul despre Blvck Matias‚ de la ”Chefi la cuțite”. ”Sora mea a stat cu biciul pe mine. Prefer să fiu gentleman decât bombardier” EXCLUSIV

Blvck Matias: ”Poți să impresionezi o femeie deschizându-i ușa de la mașină, decât să îi cumperi o sticlă de șampanie la club!”

Blvck Matias se bucură de sprijinul lui Alex Velea, atunci când vine vorba despre cariera sa în industria muzicală din România. Acesta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre colaborarea de succes cu artistul. De asemenea, el oferit detalii și despre viața personală, dar și despre emisiunea „Chefi la cuțite”.

” Alex Velea este ca un frate mai mare”

Blvck Matias îl apreciază enorm pe Alex Velea, artistul care reușește să susțină foarte mulți tineri cântăreți. Atunci când vine vorba despre participarea la „Chefi la cuțite”, fostul concurent ne-a dezvăluit că show-ul reprezintă o adevărată rampă de lansare pentru cei care vor să se afirme în gastronomie. De asemenea, cântărețul ne-a vorbit și despre viața lui personală. Acesta lucrează încă de la o vârstă foarte fragedă, ținând cont că a fost crescut de mama și sora lui, dorindu-și să își ajute familia. El ne-a recunoscut că nu a simțit lipsa unei prezențe masculine, căci femeia care i-a dat viață este extrem de puternică.

Ce reprezintă Alex Velea în viața ta?

Blvck Matias: Alex Velea este ca un frate mai mare, sunt

multe momente în care mă sună mai des ca familia mea. Nu știu cum reușește pentru că are o nevastă frumoasă acasă și doi copii, tind să cred că foarte multă energie o îndreaptă spre familie, dar are timp să se implice și în viețile noastre (n.r. toți artiștii de la Golden Boy). Primim o parte destul de mare din energia lui și îl apreciez foarte mult pentru asta.

”Fiind crescut de mama și de sora mea, cumva simțeam nevoia să fiu stâlpul casei”

Care este cel mai important sfat pe care ți l-a oferit vreodată?

Blvck Matias: Să nu mă mulțumesc niciodată cu ce am, să continui să muncesc. În muzică poți să ai hit-ul în buzunar, să îi dai drumul și să meargă, dar este mai greu să te menții. El vrea constant să evoluăm și din punct de vedere al fizicului, dar și ca artiști, muzical și mental. Eu nu am făcut niciodată canto, iar el este și ca un profesor pentru mine.

Tu muncești de la 17 ani…

Blvck Matias: Fiind crescut de mama și de sora mea, cumva simțeam nevoia să fiu stâlpul casei. Știam că o să vină timpul să fiu eu omul de bază, la un moment dat. Nu am simțit ca și cum sunt eu omul de bază pentru că chestiile s-au derulat natural. Sunt fericit pentru că pot să fac treaba aceasta pentru familia mea în timp ce fac ce îmi place. Lucrez în televiziune, fac muzică, merg la sală.

Presupun că orice tânăr și-ar dori să facă treaba aceasta, să se trezească dimineața, să facă ce îi place, să producă și bani, să își susțină familia și să fie cu o brigadă frumoasă ca a mea. Eu sunt cu energia aia pozitivă. Plus că, pe lângă mine, sunt toți oamenii pe care i-a adunat Alex lângă noi, sunt super talentați și învăț chestii de la ei zilnic.

Blvck Matias
Blvck Matias

Tu ai crescut cu mama și cu sora ta, fără o prezență masculină în jur. Ce ai învățat din acest lucru? Cum te comporți cu femeile?

Blvck Matias: Din afară, cum o văd eu, ținând cont că am o soră care este mai mare ca mine și a stat cu biciul pe mine, ca să spun o vorbă mai de stradă, „prefer să fiu gentleman decât bombardier”. Nu sunt cel mai bogat de pe lume, sunt persoane și care merg pe financiar, dar consider că poți să impresionezi o femeie deschizându-i ușa de la mașină decât să îi cumperi o sticlă de șampanie la club.

Nu ai simțit lipsa unei prezențe masculine în copilărie?

Blvck Matias: Sincer nu, a fost mama puternică. După cum vezi, ne-a lăsat să facem cât de cât ce ne dorim, am și întâlnit persoanele potrivite pe parcurs și nu simt nevoia. Eu presupun că pentru familia mea o să fiu acolo și cred că o să fac diferența pentru ai mei.

Despre participarea la ”Chefi la cuțite”: ”Te vede cineva și sigur se întâmplă ceva cu tine”

Ai participat și la „Chefi la cuțite”. A reprezentat o rampă de lansare pentru tine?

Blvck Matias: Foarte mare, da. M-am dus acolo ca un necunoscător și am făcut ce știu eu mai bine, să empatizez cu oamenii, eram lipiciul lor. Din experiența lor, ținând cont că și-au dedicat viața gastronomiei, m-au învățat tot felul de chestii care m-au ținut în viață în emisiune.

Este o emisiune destul de grea, foarte multă lume mă întreabă: „Chiar e real? O oră gătești acolo?”. E real, chiar se muncește, trebuie să fii cumva o combinație de bucătar care vorbește. Sunt foarte mulți oameni talentați care gătesc de o viață și în fața camerei cumva se schimbă.

Până la urmă, este entertainment. Dar, pentru toți chefii care se dedică gastronomiei, este o rampă de lansare enormă. Eu m-am dus acolo strict pe muzică și cumva treaba aceasta mi-a ajuns la inimă. Am schimbat modul în care tratez mâncarea. Eram în emisiune și erau momente în care aruncam cu oalele de pământ și înjurau. Ne întrebau (n.r. chefii): „Ai înjurat mâncarea?” Vorbești cu mâncarea de parcă este o entitate, ceva de genul acesta. A fost foarte frumos, le mulțumesc chefilor, tot chef Bontea sunt.

Răspunsul este da, este o rampă de lansare, recomand absolut oricui care ține la gastronomie și vrea să se afirme ca chef în București. Te vede cineva și sigur se întâmplă ceva cu tine.

Există o întrebare de care fugi: Ai sau nu iubită?

Blvck Matias: Este prea directă. Da, există cineva acolo care mă completează emoțional, nu pot să spun că am iubită. Nu vreau nici să pun prea multă presiune pe ea, dar există, știe ea cine e.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *