Bărbatul celebru cu care s-a iubit Anda Călin înainte de Liviu Vârciu. Puțini știu de relația lor

Este vorba despre un fotbalist cunoscut

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2023

Anda Călin este femeia care l-a ”cumințit” pe Liviu Vârciu. Cei doi sunt împreună de șapte ani și au doi copii. Dacă despre viața amoroasă a lui Vârciu se cunosc deja numeroase detalii, acum s-a aflat și cu cine s-a iubit partenera sa, înainte de a forma un cuplu cu el. Cine este bărbatul cu care Anda a avut o relație cu ceva timp înainte de a-l cunoaște pe Vârciu.

Cu cine s-a iubit Anda Călin înainte de a-l cunoaște pe Liviu Vârciu

La începutul anului 2017, lumea mondenă era luată cu asalt de un nou cuplu. Liviu Vârciu anunța că așteaptă un copil, alături de iubita sa, Anda Călin. Au trecut aproape șapte ani de atunci, iar lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între ei. Între timp, cei doi au mai devenit părinți încă o dată, iar în prezent au o fetiță și un băiețel.

Presa tabloidă scria, la vremea respectivă, că înainte de a-l cunoaște pe Liviu Vârciu, Anda Călin a avut o relație cu un fotbalist celebru. Se întâmpla cu câțiva ani înainte de a deveni partenera lui Vârciu. Atunci, Anda Călin a avut o relație cu fotbalistul Denis Alibec și lucrurile păreau să fie cât se poate de serioase între ei. Mai mult, tânăra Anda chiar a cunoscut-o pe mama atacantului, la un moment dat.

Citește și: Liviu Vârciu, despre sacrificiile făcute pentru a se apuca de filme. Ce surpriză pregătește: “Cel mai tare pe care l-a avut România” VIDEO EXCLUSIV

Bărbatul celebru cu care s-a iubit Anda Călin înainte de Liviu Vârciu. Puțini știu de relația lor
Înainte de a-l cunoaște pe Vârciu, Anda Călin a format un cuplu cu Denis Alibec

Liviu Vârciu, despre secretul relației lor

Cândva burlac convins, Liviu Vârciu a ajuns să întemeieze o familie alături de Anda Călin și în prezent sunt la fel de fericiți ca în urmă cu șapte ani, când s-au cunoscut. Actorul spunea, la un moment dat, că printre secretele relației lor se numără respectul reciproc, fidelitatea, simțul umorului și ironia cu care abordează anumite situații.

Citește și: „Figurile și nervii”: Anunțul făcut de Liviu Vârciu după 7 ani de relație cu Anda Călin. Ce se întâmplă, fanii sunt uluiți

”De la ea am învățat (n.r. să fie ironic). Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după șapte ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul”, spunea Liviu Vârciu, la Antena Stars.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *