Bărbatul celebru cu care s-a iubit Lavinia Pîrva, înainte de a fi soția lui Ștefan Bănică. Puțini știu de relația lor

Lavinia Pîrva: „Era o relație la distanță”

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2022

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr au o căsnicie fericită și sunt părinții unui băiețel de trei ani. Puțini își mai aduc aminte însă de bărbatul celebru cu care artista a avut o relație, înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț. Se întâmpla în urmă cu câțiva ani buni, iar idila lor a ținut, la vremea respectivă, primele pagini ale tabloidelor.

Bărbatul cu care a avut o relație Lavinia Pîrva, înainte de a-l cunoaște pe Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a fermecat mulți bărbați cu frumusețea ei, unii dintre ei chiar celebri. Puțini dintre fanii artistei își mai aduc aminte de relația ei cu fotbalistul Ianis Zicu. Idila a durat câteva luni și s-a consumat în anul 2011, în perioada în care el juca la Poli Timișoara, orașul natal al Laviniei.

În același an, Lavinia a participat la „Dansez pentru tine”, show prezentat de Ștefan Bănică Jr. Atunci s-a rupt și relația ei cu Ianis Zicu, iar ziarele au scris, la vremea respectivă, că de vină ar fi fost participarea cântăreței la emisiune.

Paparazzii i-au surprins de atunci pe Lavinia și pe Bănică împreună în diverse ocazii, dar niciunul dintre ei nu a confirmat legătura. Ștefan Bănică încă era căsătorit, la vremea respectivă, cu Andreea Marin. Abia în 2013, după divorțul de „zână”, a confirmat relația cu Lavinia, iar câțiva ani mai târziu s-a și căsătorit cu ea.

Barbatul celebru cu care s-a iubit Lavinia Pirva
Lavinia Pîrva și Ianis Zicu, pe vremea când formau un cuplu

Lavinia Pîrva, despre relația cu Ianis Zicu

Cântăreața a vorbit, la un moment dat, despre motivele pentru care relația dintre ea și fotbalist nu a funcționat. Lavinia a spus că era o relație la distanță și că, la momentul respectiv, ea avea cu totul alte priorități.

„El a venit în viaţa mea într-un moment în care altele erau priorităţile şi nu eram focusată să mă avânt într-o relaţie. N-am refuzat totuşi să ies cu el şi să încercăm să fim un cuplu şi, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut şi am scăpat din vedere că am un iubit. Era o relaţie la distanţă, noi eram doi oameni extrem de ocupaţi. El e pe val acolo la Timişoara şi eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt şi aşa mai bine am pus punct.”, a mărturist, la momentul respectiv, Lavinia despre relația ei cu Zicu.

După ce și-a asumat relația cu Ștefan Bănică Jr, mulți s-au întrebat când va veni și nunta. Cei doi au ales să se căsătorească în secret, iar evenimentul a avut loc în Bulgaria, departe de ochii presei și ai curioșilor. Lavinia a devenit doamna Bănică în anul 2017, iar în 2019 i-a dăruit lui Ștefan un fiu. Alexandru este cel de-al treilea copil al artistului.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.