Copilul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. calcă pe urmele tatălui său. Ce pasiuni are Alexandru la doar 5 ani: “Îi place”

Părinții lui îl încurajează

Scris de: Daoud Andra

20 Apr. 2024

La 5 ani, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. își manifestă deja preferințele și talentul. Micuțul crește înconjurat de muzică și de teatru, prin prisma meseriilor părinților lui. Ce îi place băiețelului să facă, potrivit mamei sale.

Lavinia Pîrva, despre pasiunile fiului ei

Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr., urmează să împlinească 5 ani. Chiar dacă încă este mic, băiatul își manifestă deja preferințele artistice. Părinții lui sunt foarte atenți la ceea ce îl pasionează și îl încurajează să facă ce îi place. Lavinia a povestit recent că micuțul este pasionat atât de teatru, cât și de muzică și le calcă pe urme ambilor părinți. Artista a dezvăluit că micuțului îi place să o vadă pe ea și pe tatăl lui pe scenă.

Vezi și: Lavinia Pîrva, despre gelozie în căsnicia ei: “Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară!” VIDEO EXCLUSIV

”Alexandru este un copil extraordinar pentru că eu, ca mamă, aș putea vorbi mult și bine la superlativ despre copilul meu, dar obiectiv vorbind, este un copil absolut normal, care face lucruri normale pentru vârsta lui, cum este normal să fie un copil de vârsta lui.

Este ușor prematur să vorbim despre pasiunile lui, dar el a crescut în mediul acesta. Îi place să mergem la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, face ore de pian, dar nu știu ce va vrea să facă în viitor. Ce va vrea el să facă, aia să facă”, a dezvăluit Lavinia Pîrva, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Lavinia Pirva s-a filmat in cei mai scurti pantaloni
Lavinia Pîrva a ales să nu își expună copilul pe rețelele de socializare

Ce spune despre intervențiile estetice

La fel ca multe vedete, Lavinia Pîrva acordă o atenție deosebită aspectului fizic. Fizionomia ei s-a modificat semnificativ în ultimii ani, iar mulți au spus că a exagerat cu operațiile estetice. Vedeta a recunoscut deschis că a apelat la diferite proceduri de înfrumusețare, pentru a fi în cea mai bună formă din viața ei.

Vezi și: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden. Soția artistului a reușit să atragă toate privirile cu acest costum roz FOTO&VIDEO

”Eu am spus-o și o repet: sunt pro intervenții estetice, evident! Mai cu seamă că tehnologia ne ajută foarte mult, avem medici extraordinari, care se ocupă de acest aspect. Eu vin destul de des să îmi fac intervenții noninvazive care ajută foarte mult la hidratarea feței, pentru a-mi menține tenul. Încerc să am grijă de mine, să am grijă ce mănânc și în general, sunt mereu în priză cu cel mic. În ultimul timp, mai ales, cel mai mult copilul mă ține în priză”, a mai spus Lavinia Pîrva, pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *