Lavinia Pîrva, despre gelozie în căsnicia ei: “Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară!” VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri inedite despre mariajul cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri din showbiz-ul românesc, având împreună un băiețel, Alexandru. Vedeta ne-a vorbit într-un interviu exclusiv Ego.ro despre fiul pe care îl are alături de cântăreț, dar și despre viața de familie, oferind, în același timp, detalii despre căsnicia ei. Au existat vreodată motive de gelozie în mariajul celor doi?

Lavinia Pîrva, detalii despre căsnicia cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva recunoaște că atunci când vine vorba despre Alexandru, Ștefan Bănică este părintele mai greu de convins cu privire la cererile micuțului. Totuși, cei doi au găsit un echilibru și niciodată nu se contrazic în deciziile pe care le iau. Cât despre gelozie, frumoasa vedetă a punctat că nu a fost vorba de așa ceva, mai ales pentru că artistul nu i-a dat motive.

Cum aveți timp, tu și Ștefan, pentru voi, dar și pentru copil? Cum jonglați cu viața personală și cariera?

Lavinia Pîrva: Ca să fiu sinceră, cred că am ajuns în punctul în care ne permitem luxul să selectăm destul de atent cum gestionăm timpul. Pentru noi timpul petrecut împreună este foarte important!

Spune-mi de cel mic. Care dintre voi este părintele care zice da cel mai repede? Care este cel mai greu de convins?

Lavinia Pîrva: Eu sunt cea care zice da cel mai repede, iar tati este mai greu de convins! Este un echilibru extraordinar! Chiar zilele acestea discutam despre acest subiect. Eu sunt cea care are mai multă răbdare, poate sunt mai permisivă! Tati este cel aflat în partea cealaltă, ceea ce este extraordinar! Noi avem un echilibru în acest sens! Niciodată nu ne contrazicem. Dacă tati zice ceva, eu nu o să îl contrazic! Nici eu, dacă zic ceva, tati nu mă va contrazice! Alexandru, cumva, crește într-un echilibru din acest punct de vedere.

La ce a recurs pentru creșterea lui Alexandru

Te-ai folosit vreodată de “du-te și întreabă-l pe tati” atunci când ai vrut să spui nu?

Lavinia Pîrva: Bineînțeles! Cred că este normal și consider că orice părinte mai face acest lucru din când în când! Este adevărat că eu am ales, cumva, calea mai grea! Am foarte multă răbdare și încerc să înțeleg toate doleanțele copilului, să nu spun nu din prima pentru că vreau să experimenteze lucruri! Astfel, Alexandru a fost ajutat să se dezvolte foarte frumos! Mai este puțin și face 5 ani. Sunt foarte mândră de creșterea lui!

Ești o femeie frumoasă, el este un bărbat foarte cunoscut. A reprezentat vreodată gelozia o problemă la voi în cuplu?

Lavinia Pîrva: Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja.

Citește și: Lavinia Pîrva, imagini rare cu fiul lui Ştefan Bănică Jr. Alexandru este copia fidelă a mamei sale

Ce spune despre mariajul cu Ștefan Bănică

Sunteți un cuplu cunoscut cunoscut și mediatizat. S-a simțit această presiune la voi? Au existat supărări atunci când ați citit ce s-a mai scris?

Lavinia Pîrva: Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar! Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie.

Citește și: Secretul Laviniei Pârva pentru o talie de viespe. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a spus ce consumă de fapt la cină: „Nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *