Imagini impresionante din casa în care locuiesc Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva. Ce se află în livingul vilei, atrage toată atenția

Cât valorează locuința

Scris de: Daoud Andra

17 Feb. 2024

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva sunt foarte discreți în privința vieții personale. Din când în când, cei doi împărtășesc cu fanii lor de pe rețelele de socializare imagini din intimitatea casei, iar cei care îi urmăresc pot vedea cum arată locul în care cei doi artiști își petrec cea mai mare parte a timpului, împreună cu fiul lor.

Cum arată casa lui Ștefan Bănică Jr și a Laviniei Pîrva

De când formează un cuplu, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cei doi artiști, care s-au căsătorit în secret, nu publică imagini cu fiul lor, Alexandru, și sunt cât se poate de rezervați cu tot ce ține de viața privată. Din când în când, cei doi postează însă fotografii din intimitatea casei, astfel că fanii lor pot vedea cum arată căminul celor doi.

Familia Bănică locuiește într-o vilă aflată în Sectorul 2 din București. Casa are parter, etaj și mansardă, dar și un teren generos, două garaje și piscină exterioară. Potrivt estimărilor, valoarea locuinței s-ar ridica la aproximativ un milion de euro, scrie Libertatea. Doar terenul pe care îl dețin cei doi valorează jumătate din sumă.

Citește și: Lavinia Pîrva le-a arătat fanilor cât de simpatic este fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Imagini rare cu Alexandru, toți s-au bucurat

Casa a fost construită în anul 2007, pe vremea când artistul încă era căsătorit cu Andreea Marin. După divorț, prezentatoarea și-a cumpărat o casă în zona Pipera, unde s-a mutat alături de fiica ei și a artistului, Violeta, și unde locuiește și în prezent.

Cum au fost surprinsi Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva.
Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva

Obiectul special pe care îl au în sufragerie

În perioada Sărbătorilor, Ștefan Bănică și Lavinia au petrecut mai mult timp acasă, alături de băiețelul lor, dar și de copiii cei mari ai artistului. Atunci, Lavinia și-a surprins băiețelul în timp ce se juca cu frații lui mai mari și a publicat câteva imagini pe internet. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au putut observa faptul că Lavinia și Ștefan Bănică Jr au în sufragerie un pian.

Citește și: Lavinia Pîrva, schimbare majoră de look. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa: “Îți stă foarte bine așa!”

Ambii sunt muzicieni, astfel că instrumentele muzicale nu puteau lipsi din locuința lor. În timp ce artistul este mult mai rezervat cu activitatea online, soția lui postează mai des imagini pe internet și își ține la curent fanii cu tot ce face. Lavinia se fotografiază des în living, lângă pian, iar pe conturile ei de socializare sunt numeroase astfel de imagini.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *