Bat clopotele de nuntă pentru Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Cum au fost surprinși în public, detaliul inedit care a atras atenția

Cei doi îndrăgostiți au planuri mari

Scris de: Daoud Andra

01 Mar. 2024

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu discret, de mai bine de un an. Cei doi au bifat deja câteva vacanțe în calitate de cuplu și își construiesc o casă împreună. În curând ar putea face și pasul către o familie, iar zvonurile legate de nuntă prind din ce în ce mai mult contur.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc?

La mai bine de un an de când au fost surprinși pentru prima dată împreună, actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță se pare că ar face planuri de nuntă. Vedeta în vârstă de 45 de ani nu s-a afișat încă purtând un inel de logodnă, însă există zvonuri că cei doi au discutat recent despre organizarea evenimentului.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, din nou în vizorul Danei Budeanu. Ce i-a transmis actriței: “Are bani mulți”

Artista și medicul militar au ieșit, zilele trecute, la un restaurant din București, unde au luat cina. Potrivit cancan.ro, în timpul petrecut la restaurant au discutat intens despre căsătorie și chiar au făcut planuri în acest sens. Sursa menționată scrie că cei doi ar fi ales deja formația care să le cânte la eveniment și anume Jukebox. Atmosfera ar urma să fie întreținută și de băieții de la Direcția 5. După discuție, cei doi au părăsit restaurantul și s-au întreptat către mașină, după care au plecat acasă.

Dana Budeanu a înnebunit când a văzut pozele cu Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu. Ce i-a transmis medicului
Monica Bîrlădeanu, în timpul celei mai recente vacanțe petrecute alături de iubitul ei

Valeriu Gheorghiță a mai fost căsătorit

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut în perioada pandemiei, când a fost însărcinat cu coordonarea campaniei naționale de vaccinare. În prezent, este directorul spitalului Agrippa Ionescu din București. Doctorul infecționist, care are și grad de colonel, este cu 4 ani mai tânăr decât iubita lui celebră.

Citește și: Monica Bîrlădeanu a dat cărțile pe față! Primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Nu a lăsat loc de interpretări

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit, dar a divorțat în mare secret, înainte să înceapă o relație cu Monica Bîrlădeanu. Medicul militar a format o familie cu o doctoriță pe nume Cristina, pe care a cunoscut-o în facultate, și alături de care are doi copii, o fetiță și un băiat.

Monica Bîrlădeanu, pe de altă parte, nu a fost căsătorită niciodată și nu are copii, însă a avut câteva relații notorii. Cea mai cunoscută dintre ele a fost cu Bobby Păunescu. Cei doi au format un cuplu până în anul 2012 și chiar au fost logodiți la biserică, după cum a dezvăluit milionarul, la un moment dat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *