Ben Affleck, traumatizat după luna de miere de la Paris. Actorul este la capătul puterilor

Ce au pățit Jennifer Lopez și Ben Affleck la Paris, în luna de miere
Ben Affleck, traumatizat după luna de miere de la Paris. Actorul este la capătul puterilor

Ben Affleck a avut parte de o lună de miere așa cum nu se gândea vreodată. Celebrul actor a fost de-a dreptul traumatizat la Paris din cauza paparazzilor. Aceștia au fost în permanență pe urmele lor, astfel că întreaga lor lună de miere a fost în atenția camerelor de filmat și aparatelor de fotografiat ale acestora.

Ben Affleck, traumatizat după luna de miere de la Paris: „S-a ajuns la un alt nivel”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost pozați tot timpul. Dacă artista este obișnuită cu asemenea situații și este imună la vederea paparazzilor, în cazul soțului ei situația este complet diferită. Potrivit apropiaților, el nu se simte deloc comod să știe că este urmărit. 

”S-a ajuns la un alt nivel. Aproape un nivel de alertă Prințesa Diana”, a dezvăluit un apropiat pentru PageSix, scrie okmagazine.ro.

Prințesa Diana a murit în urmă cu 25 de ani, atunci când șoferul ei a pierdut controlul volanului. Limuzina sa a fost strivită în tunelul Pont D’Alma de la Paris. Aceștia erau urmăriți de paparazzi. 

„El se enervează grozav din cauza asta”

Apropiatul cuplului a mai dezvăluit că oricât de obișnuit era Ben Affleck cu camerele de filmat, la Paris lucrurile au fost și mai și. Actorul se enervează foarte tare atunci când observă că paparazzii sunt în permanență pe urmele lor. 

”Ben e obișnuit cu blitzurile, dar și-a simțit luna de miere ca pe un tsunami. Jen este de oțel și știe că nivelul său de celebritate vine la pachet cu acești fotografi. Dar el se enervează grozav din cauza asta”, a mai spus apropiatul cuplului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a avut loc în mare secret

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc în Las Vegas, la mijlocul lunii iulie, după trei luni de când cei doi s-au logodit pentru a doua oară.

“Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare. Exact ceea ce ne-am dorit. Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie spre capitala mondială a nunților”, a scris Jennifer Lopez în mediul online.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost mai un pas de a se căsători în urmă cu 18 ani, dar s-au despărțit chiar în prag de nuntă.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.