Cât costă ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere. O singură geantă de-a ei valorează cât o casă

Jennifer Lopez a purtat ținute de mii de euro pe străzile din Paris.
Cât costă ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere. O singură geantă de-a ei valorează cât o casă

Cât valorează ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere. După nunta din Las Vegas de pe pe 16 iulie, faimosul cuplu a decis să-și petreacă primele momente din viața conjugală în Paris.

Cei doi s-au aflat permanent în centrul atenței. Cuplul, dar în mod deosebit JLo pare să prefere o lună de miere de lux. Aceasta și-a etalat cele mai scumpe haine și accesorii pe străzile Parisului. A purtat o geantă care costă cât o casă.

Cât valorează ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în orașul francez împreună cu fiecare dintre copiii lor. Armonia pare că domnește în sânul familiei lor, deoarece au fost văzuți deseori plimbându-se ori cinând la restaurante de lux.

Pe tot parcursul plimbărilor, noua doamnă Affleck pare că a transformat străzile din Paris într-un adevărat catwalk. Cântăreața a îmbrăcat o serie de ținute la modă, care au însumat peste 130.000 de dolari. Între cele mai scumpe ținute purtate de Jennifer Lopez se numără o rochie Gucci de 10.500 USD și un Birkin în valoare de 80.000 USD.

Jennifer Lopez, prezentare de modă pe străzile Parisului

Cât valorează ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere
Jennifer Lopez si Ben Affleck

În timpul unei ieșiri, ea a purtat o rochie Oscar de la Renta de 2.000 de dolari. A completat ținuta cu o geantă Hermes Birkin. Deși costul inițial al poșetei nu a fost cunoscut, toate modelele similare sunt revândute online cu până la 63.000 USD. Într-o altă ieșire, ea a îmbrăcat o rochie Gucci de 10.500 de dolari și platforme personalizate de piele de căprioară Dolce & Gabbana.

Cântăreața nu a ezitat să etaleze în capitala modei și un clutch D&G de 6.000 USD realizat manual. J.Lo a asortat clutch-ul  unei rochii cu imprimeuri florale și accente aurii.

În timp ce vizita un parc, vedeta a purtat o rochie midi Alexander McQueen de un albastru strălucitor, care costă 2.090 de dolari. A accesorizat rochia cu un tote brodat Dior și o pereche de ochelari de soare Otra Virgo.

Jennifer Lopez, o mamă cool

Cât valorează ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere
Din ținutele vedetei nu au lipsit nici blugii

Deși în mare parte garderoba ei a fost formată din rochii, Jennife Lopez a schimbat pentru câteva ore stilul elegant pentru ceva mai confortabil. Lopez este mamă, dar este o mamă cool. La o plimbare cu copiii, a purtat blugi, o bluză casual și accesorii dintre cele mai scumpe. Tocuri cu platformă înaltă de catifea și o geantă Birkin de culoarea verde mentă.

De când și-au reluat relația și ulterior, iată că s-au căsătorit, relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a devenit una dintre cele mai discutate. Să sperăm că dragostea dintre ei va fi mereu, cel puțin la fel de armonioasă precum luna de miere din Paris, care pare să le fi priit de minune celor doi.

sursă foto: instagram.com

Citește și cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez și care este povestea ei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *