Bianca Brad a ajuns manechin din întâmplare. „Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum” VIDEO EXCLUSIV

„Pe vremea aceea nu exista să vină cineva să te machieze, să te coafeze"

Bianca Brad a devenit în 1990 Miss România fiind una dintre cele mai frumoase tinere din showbizul autohton, titulatură care i-a adus multe proiecte atât în modelling cât și în cinematografie. Deși toată lumea a asociat-o cu Zina Dumitrescu și mulți au trăit cu impresia că și-a făcut debutul la Casa Venus, Bianca Brad a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a ajuns manechin printr-o întâmplare, mai precis cu ajutorul fratelui său care era angajat ca fotomodel.

La cei 55 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna ianuarie, Bianca Brad continuă să aibă dimensiuni de fotomodel, lucru care îi permite să urce oricând pe un podium de modă și să defileze în creațiile unui designer. Dovadă că a și făcut asta de curând în cadrul unei prezentări de modă semnată Eli Lăslean.

„Eu am urcat pe podium când aveam 17 ani, a fost una dintre primele mele iubiri și evident că așa ceva nu se uită. E ca un microb care intră la fel ca și filmul, televiziunea. Am acceptat să defilez în seara asta pentru că îmi era dor, dar și pentru că Eli Lăslean îmi este prietenă am mai făcut parte din prezentările ei. Atunci când am primit invitația m-am bucurat foarte mult, mai ales că eu am lipsit o perioadă destul de mare din lumea mondenă. Mă bucur să fiu aici, înconjurată de atâtea femei frumoase și o atmosferă atât de frumoasă”, ne-a povestit Bianca Brad, care a vrut să sublinieze faptul că informațiile care au circulat de-a lungul timpului, cum că ar fi fost una dintre fetele regretatei Zina Dumitrescu, sunt eronate.

„Pe vremea aceea nu exista să vină cineva să te machieze, să te coafeze. Trebuia să vii de acasă. Căram sarsanele cu farduri, ciorapi, curele, accesorii. Prima mea prezentare de fapt a fost o intrare foarte scurtă. Am înlocuit o manechină la Casa Venus. Eu nu am lucrat la Casa Venus, nu am una din fetele doamnei Zina, dar atunci am intrat pentru că avea nevoie și am ajutat. Însă, prima mea apariție a fost la scurt timp după aceea, când am fost la CAER, la  Sibiu, era o prezentare uriașă, cu reprezentanți din țările membre CAER (nr. URSS, Germania de Est, Bulgaria, Polonia, Cehoslovacia, Ungaria și România) și eram foarte emoționată. M-am uitat la casete ulterior, mergeam ca un băț, dreaptă, și degetul arătător din mâna dreaptă era ca o țepușă, toată emoția era acolo strânsă, dar m-am descurcat bine. Am prins din mers, am învățat să mă machiez din mers. Când am început aveam doar un strugurel (n.r. balsam pentru buze) pe care îl foloseam și pe buze și pe pomeți. E o lume frumoasă”.

„Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și foarte frumoasă”

De o frumusețe răpitoare, cu un chip angelic, trăsături perfecte și părul lung și bogat, Bianca Brad reușea să se facă remarcată încă de când pășea într-o cameră. Cu toate acestea, fostul manechin ne-a mărturisit că în lumea modei nu contează doar aspectul fizic și că nu orice fată frumoasă poate ajunge fotomodel.

„Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă. Trebuia totuși să ai ureche muzicală și ritm, dar era foarte important să ai „lipici”, să placi, să transmiți, să ai carismă. Pentru că așa fete frumoase sunt multe”, ne-a mai declarat fostul manechin. A reușit să atragă atenția încă din adolescență, însă a fost nevoită să aștepte terminarea liceului pentru a se putea angaja ca manechin. „Erau repetiții înainte de prezentare, dar să mergi cu cărțile pe cap sau  să stai dreaptă nu. Asta făceai din mers, era de la natură. Practic eu am învățat din mers să merg pe podium. Eu am fost aleasă doar că m-am dus să-l văd pe fratele meu care era angajat ca manechin și care m-a luat să-mi arate cum e pe acolo. Atunci m-a văzut cineva și i-a zis că nu a știut că are o soră așa de frumușică, subțirică și m-a pus să urc pe scenă. I-a plăcut că am ureche muzicală și am reușit să merg pe podium fără probleme. Sigur că aveam emoții. Mi-a spus atunci că mă așteaptă să termin liceul și să vin la ei. Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum”, a povestit Bianca Brad pentru EGO.ro despre cum și-a început cariera în modeling.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *