Bianca Drăgușanu a revenit la sală după noile operații estetice. Incredibil cât de transformată este acum

Cum arată acum vedeta.
Bianca Drăgușanu a revenit la sală după noile operații estetice. Incredibil cât de transformată este acum

Bianca Drăgușanu a revenit la sală după noile operații estetice. Vedeta s-a afișat cu noul chip, iar transformarea este cu adevărat spectaculoasă. Blondina a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii au remarcat imediat schimbarea.

Bianca Drăgușanu a revenit la sală după noile operații estetice

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâinile medicilor, la începutul acestui an, pentru o schimbare de look. Vedeta a trecut printr-o procedură de lifting facial, dar a decis și să își micșoreze buzele. Mai exact, să topească acidul hialuronic din buze, întrucât a realizat că sunt prea mari și îi strică forma feței.

”Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a transmis Biancăi Drăgușanu într-o postare pe Instagram,  înainte de intervențiile estetice.

”O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”, a mai spus vedeta.

Citește și: Ce operații estetice are Oana Roman. Vedeta a lămurit tot. Ce intervenție plănuiește să-și facă VIDEO EXCLUSIV

După operația de lifting facial, Bianca Drăgușanu a revenit la sală și și-a afișat cu mândrie noua ei înfățișare. Ea s-a filmat în sala de fitness și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Fanii au observat imediat schimbarea de look a vedetei.

”Ești superbă , Bianca ți-ai făcut liftingul facial, am văzut că nu ai mai postat pe story cu ce făceai zilnic. Sper că tu și Gabi să fiți bine, să nu vă mai certați.”/ ”Foarte frumoasă”/ ”Păpușa perfectă” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la videoclipul postat de vedetă pe Instagram.

”O să mă operez până mor”

Bianca Drăgușanu a fost întotdeauna o persoană asumată și a recunoscut cu fiecare ocazie că este adepta intervențiilor de ordin estetic. Ba chiar operațiile estetice sunt o mândrie pentru vedetă.

Citește și: Motivul care a determinat-o pe Dana Săvuică să apeleze la operații estetice: „Mi-a fost foarte greu să accept cine sunt eu” VIDEO EXCLUSIV

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a suferit transformări uluitoare și este hotărâtă să nu renunțe niciodată la astfel de proceduri de înfrumusețare.

”Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea. Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *