Ce operații estetice are Oana Roman. Vedeta a lămurit tot. Ce intervenție plănuiește să-și facă VIDEO EXCLUSIV

Fiica lui Petre Roman a făcut unele precizări!
Ce operații estetice are Oana Roman. Vedeta a lămurit tot. Ce intervenție plănuiește să-și facă VIDEO EXCLUSIV

În cel mai recent episod al emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le-a avut ca invitate pe Oana Roman și medicul Dana Miricioiu. De-a lungul timpului, vedeta a fost acuzată în repetate rânduri că și-a făcut numeroase intervenții chirurgicale. În cadrul interviului, Oana Roman a dezvăluit dacă a trecut sau nu pe la cabinetul medicului estetician.

Ce operații estetice are Oana Roman

Oana Roman este una dintre vedetele care se bucură de un ten perfect, fără imperfecțiuni. Deși a avut ocazia să-și facă operații estetice, vedeta a declarat că nu a apelat momentan la așa ceva, pentru că are parte de gene bune din familie.

Citește și: Ego Life, ediția a 82-a. Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Mircioiu, despre frumusețe și complexe. Ce operație estetică și-ar face vedeta?

În cadrul emisiunii Ego Life, aceasta a explicat ce ritual de frumusețe are de ani buni, dar și ce intervenție chirurgicală plănuiește să-și facă pe viitor.

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiior. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, străbunica, așa au moștenit aceste gene de la o generație la alta. Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenu pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața.

Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură. Am învățat să am o rutină de creme, dar târziu, pe la 30 de ani. Mama mereu îmi spunea că trebuie să mă dau cu creme și să-mi pun măști, că trebuie să am grijă de tenul meu. Sunt haterițe care mă acuză că mă culc machiată. Mă trezesc mai devreme să mă machiez, pentru că știu că în ziua respectivă am ceva de filmat”, a povestit vedeta, la Ego Life.

Dana Săvuică, Oana Roman și medicul Dana Miricioiu
Dana Săvuică, Oana Roman și medicul Dana Miricioiu

Citește și: De ce poartă Oana Roman numele fostului soț pe Instagram, deși s-au despărțit. Vedeta a dat cărțile pe față

Ce intervenție estetică vrea să își facă

Oana Roman a mai explicat că vrea să facă o operație care să o ajute să se simtă mai bine în pielea ei. Mai exact, vedeta vrea să scape de gușă.

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit Oana Roman la Ego Life.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
0.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *